10 makkelijke recepten om je overgebleven paaseitjes weg te werken

Zit jij na Pasen ook nog met een overschot aan paaseieren? Wij inspireren je graag met heerlijke, haalbare receptjes om die berg chocolade weg te werken.  

Pure chocolade

Pure chocolade wordt vaak in desserts verwerkt zodat de chocoladecreatie niet té zoet uitdraait.  Wij zijn helemaal verzot op de chocoladeganachetaart van chocolatier Dominique Persoone en de smeuïge brownies van toppatissier Roger van Damme ,beiden om duimen en vingers bij af te likken! Goesting in lekker gezond? Probeer dan zeker de vegan chocomousse van healthy foodie Steffi Vertriest eens! 

Melkchocolade

Melkchocolade op overschot? Blend je paaseieren met een bevroren banaan en geniet van een heerlijke milkshake. Je teveel aan melkchocolade komt ook perfect van pas in deze drie originele snacks.. welke zoete zonde verkies jij? Twixtaartjes, aardbei-ijspralines of popcorn met marshmallows en melkchocolade? Hmmm! 

Witte chocolade

Ook je witte paaseieren hoeven zeker niet verloren te gaan. Verwerk je witte chocolade in 1-2-3 tot deze superlekkere witte chocolademousse. Eerder voorstander van chocoladetaart? Maak dan zeker deze witte variant eens! En is er een heerlijkere combinatie van aardbeien en chocolade? We don’t think so! Dat wordt smullen van deze chocoladefriandises

Nog meer chocoladerecepten? Ontdek ze hier