Tomorrowland, het culinair festival bij uitstek

Tomorrowland verzamelt elk jaar niet enkel de crème de la crème van de dj-scène, er is ook telkens heel wat culinair talent aanwezig om de smaakpapillen van menig festivalgangers in de watten te leggen. Wij namen de proef op de som en gingen op zoek naar het lekkerste festivalfood op de wei! Ondek hier onze favorieten.

Premium beef burger

burger

Sterrenchef Bart Depooter was ook dit jaar opnieuw present op Tomorrowland met zijn premium beef burger met 100% rundsvlees. Sappig vlees, een krokant broodje en frisse groentjes, meer moet dat voor ons niet zijn!

Hotdog met venkel

hotdog

Groentechef Seppe Nobels van Graanmarkt 13 was chef van dienst in het Tomorrowland Restaurant maar was daarnaast ook aanwezig met een foodtruck waar overheerlijke hotdogs geserveerd werden. Wij gingen voor de versie met venkel, een zeer goede keuze!  

Secreto 007

secreto

Dit jaar kon je slagersatelier De Laet & Van Haver niet enkel vinden in het Belgian Steak House maar ook op de wei met een trio van burgers, trio van hotdog en hemelse secreto 007!

Truffelpasta

truffelpasta

Verse pasta met een botersausje, salie en vers geraspte truffel, daarvan loopt het water ons meteen weer in de mond!

Wafelfrietjes

wafelfrietjes

Op en top Belgisch: wafels en chocolade! Speciaal voor Tomorrowland ontwikkelde  Callebaut een dessert met wafelfrietjes, chocoladeganache en sorbet. Hemels!

B-EAT

truffelpasta

Een uniek etentje met een topdj en een sterrenchef voor slechts een beperkt aantal personen, dat is B-EAT. Hier gaven afgelopen weekends onder andere Wout Bru, Piet Huysentruyt, Roger van Damme en Dominique Persoone het beste van zichzelf begeleid op de beats van Regi, Yves V, Dave Clark en Wolfpack. Zeker de moeite waard! 

 

Lees ook...