Tomorrowland 2017: het beste festivalfood

Dat Tomorrowland niet enkel om muziek draait zal je niet verrassen. Ook op culinair vlak heeft dit festival veel te bieden. Vietnamees, Belgisch, Italiaans , Japans, Amerikaans.. het is maar een kleine greep uit het aanbod dat terug te vinden is op Tomorrowland. Spek voor ieders bek! Wij trokken naar Boom en gingen op zoek naar ons favoriete festivalfood op de weide van Tomorrowland!

1. Lamsspiesjes van Bart Depooter

Tweesterrenchef Bart Depooter is al enkele jaren present op het festival. Voor deze editie creëerde hij onder andere deze Italiaanse lamsspiesjes met rucola, pesto en Parmezaanse kaas, geserveerd op een blad Romeinse sla.

2. STR.EAT The Jane

Nick Bril & The Jane brengen dit jaar high-end streetfood naar Boom! Wij proefden van heerlijke gelakte ribbetjes en konden alleen maar denken ‘noooooggg’!!

3. The Blend Brothers

In de Foodmarket zijn onder andere The Blend Brothers te vinden. Deze voormalige werknemers van Sergio Herman serveerden ons een blendkroket met pickles tussen een broodje. Hemels!


4. Tastes of the world restaurant

Gloednieuw dit jaar is het Tastes of The World Restaurant. Tomorrowland ging de afgelopen weken op zoek naar zes internationale, gepassioneerde chefs/foodies en hun inspirerende gerechten. Deze zes brengen samen met de Jong Keukengeweld chefs van Toerisme Vlaanderen, vernieuwende en wereldse gerechten in een prachtige orangerie aan de voet van de One World brug.

5. Tomorrowland restaurant

Het Tomorrowland restaurant biedt een magische zicht op het imposante hoofdpodium en op de vallei. Na onder andere Wout Bru, Viki Geunes en Seppe Nobels, stuurt dit jaar Hans van Wolde van sterrenrestaurant Beluga Loves You uit Maastricht de keukenbrigade aan.

6. Hoeked Doughnuts

De vierkante donuts van Hoeked Doughnuts zijn deze zomer dé hype in Antwerpen en ook op Tomorrowland zijn ze present!

Geef jouw score

Reacties

  • Wees de eerste om te reageren