Sterrenchef Thierry Theys opent Bistro Vintage

Thierry Theys, onder andere bekend van het programma Nuances op njam! en zijn succesvolle sterrenzaak Nuance, opende vorige week in het landelijke deel van Kontich “Bistro Vintage”.

Bistro Vintage

Twee jaar geleden begon hij met de renovatie van een verkommerde boerderij gelegen aan de Rijkerooistraat. Vandaag kan je er dineren in een gemoedelijke, landelijke sfeer. De gerechten op de kaart zijn relatief eenvoudig, denk maar aan een smakelijke biefstuk met frietjes of een oerdegelijke dame blanche. Stuk voor stuk zijn ze echter wel bereid met producten van topkwaliteit.

Bistro Vintage

In Bistro Vintage vind je een jong en gemotiveerd team, onder leiding van chef-kok Jacob Everaert, achter het fornuis. Thierry zelf zal zijn tijd moeten verdelen tussen tussen Nuance en zijn nieuwe zaak maar heeft het volste vertrouwen in zijn team!

Tomorrowland

Bistro Vintage opent ’s middags om 12u en ’s avonds om 18u de deuren en dit van dinsdag tot zaterdag. Voor 29 euro heb je reeds een lunchmenu van twee gangen, een diner van drie gangen kost ongeveer 35 euro.

Voor meer info & reservaties: http://www.bistrovintage.be
Volg Bistro Vintage op facebook: https://www.facebook.com/BistroVintageKontich.

Lees ook...