Op zoek naar een culinair vakantieadresje? Eliza was here!

Zwemmen in onontdekte baaien. Proeven van lokale lekkernijen. En ’s avonds genieten van een spectaculaire zonsondergang op het terras van een taverna. Wie droomt daar nu niet van? Reisorganisatie Eliza was here helpt je graag om van je droom de werkelijkheid te maken. Hoe? Dat vertellen we je graag!

Eliza was here

“Waar iedereen rechts af slaat, gaat Eliza links”, dat is een belangrijk uitgangspunt voor Eliza en op basis daarvan worden de authentieke locaties waar je op hun website uitgebreid informatie over vindt geselecteerd. Centraal staan kleinschaligheid en genieten. Geen hordes toeristen dus, maar onontdekte plekjes. En dan kun je zomaar in een schitterende natuurstenen villa belanden met je eigen zwembad in de tuin. ’s Avonds bereid je op de barbecue de verse vis, die je die dag in de haven hebt opgehaald. Of je logeert in een eeuwenoud landgoed, dat volledig gerenoveerd de mooiste suites met alle modern comfort biedt. Kortom, Eliza was here brengt je naar de meest unieke plekjes van het Middellandse zeegebied. Klinkt goed toch?

Ontdek hier de culinaire vakantieadresjes van Eliza.

Win een verblijf in Portugal

Maar er is meer! Njam! & Eliza was here slaan de handen in mekaar en geven een uniek verblijf voor twee personen in Portugal weg. Je verblijft 8 dagen in een kleinschalig en charmant vakantieadresje, weg van de massa. Vliegtickets en een huurauto worden voor je geregeld. Ontdek verborgen baaitjes, ga op in de lokale cultuur en proef de traditionele gerechten.

Waag je kans: Win een verblijf in Portugal met Eliza was here.

Veel succes!