Negroni time!

Martini Riserva Speciale is dé nieuwste premium vermouth van Martini. Martini heeft sinds 150 jaar een traditie van vermouth vervaardiging in Torino, de bekendste vermouth streek in de wereld. Daar wordt de drank volgens traditionele methodes en meesterlijk vakmanschap geproduceerd. Dit najaar komt Martini met twee varianten want voor wie het nog niet wist: vermouth is hot!

Martini

Riserva speciale rubino

De Riserva Speciale Rubino is een licht gekleurde vermouth van Torino met een complexe, kruidige structuur en een ongewone scherpe nasmaak. Deze heldere Vermouth di Torino heeft een complex kruidenprofiel en een pittige afdronk. Perfect voor je classic “Negroni” cocktail.

Riserva speciale ambrato

De Riserva Speciale Ambrato is een diep amberkleurige vermouth van Torino met een licht bittere, bloemige smaak met honingtoetsen. Perfect voor je classic “Ambrato & tonic” cocktail.

Ontstaan van de Martini Riserva Speciale

Deze Martini Riserva Speciale is ontstaan uit een speciale selectie van de beste regionale Italiaanse wijnen zoals Nebbiolo DOC en Moscato DOCG. Zij werden samengevoegd met een unieke mix van 3 lokale Artemisia kruiden en exotische plantenextracten uit de hele wereld. Deze drank komt tot stand tijdens een authentiek productieproces waarbij deze plantenextracten gedurende 2 maanden rusten in houten Tino vaten. Het resultaat is een premium vermouth met een complexer smaakprofiel en een hoger alcoholpercentage (18%).

Negroni time!

Speciaal voor de feestdagen verwennen wij jou met de recepten van deze twee stijlvolle topklassiekers die weer helemaal in zijn... de Negroni in 2 versies: Rubino & Ambrato! Met deze toppers verras je ongetwijfeld je gasten tijdens de feestdagen! 



Lees ook...