Happiness in a bag: Jeroen De Pauw lanceert aperobag

Aperitieven waar en wanneer je wil

Toevallig op vrienden gebotst in de stad? In goed gezelschap aan het genieten van de zonsondergang aan de Schelde? Onverwacht bezoek voor je deur én een lege koelkast? Dan is er de APEROBAG van tv-kok Jeroen De Pauw. Een kant-en-klare zak die bestaat uit een selectie van bits & bites en een heerlijke frisse fles voor een authentiek aperitiefmoment. Je vindt de APEROBAG bij de nieuwste Antwerpse hotspot ‘Lazy Jack’, óf je bestelt hem via Deliveroo, waarna hij meteen bij jou geleverd wordt. De APEROBAG staat voor een bijzonder aperitiefmoment, met een nieuwe stijl van anti-pasti in goed gezelschap. De unieke smaken die je ín de zak vindt, zijn van de hand van Jeroen De Pauw. De televisiekok en ambassadeur van Delhaize, is voortdurend op zoek naar authentieke producten, die hij met plezier met anderen deelt.

Aperitieven in 1-2-3

Bedoeling is dat je de APEROBAG deelt met 4 personen. In de zak zitten verschillende bereide salsa’s en hapjes: zoals een Crème van kikkererwten met groene kruidenolie, Verse kaas met rode biet en pistachenoten, Tartaar van aubergines en kurkuma crumble, Krokant flatbread met olijfolie, Parmigiano Reggiano met balsamico di Modena, Mediterraanse olijvenmix, Droge worst, Popcorn met Mexicaanse chili en een aperitiefdrank.

Je hoeft zelf niets te voorzien, want in de zak zit ook een placemat, glazen, prikkertjes en servetten. Je hoeft enkel de APEROBAG uit te pakken, open te scheuren en ziedaar: het perfecte aperitiefmoment in 1-2-3. In de toekomst zal je trouwens de keuze hebben uit verschillende APEROBAGS.

Jeroen De Pauw: “Voor mij is de APEROBAG een beetje ‘happiness in a bag’. Om te ontdekken en delen met mensen die je graag ziet. Ik wil mensen zo even samenbrengen, hen een klein magisch moment te bezorgen door hen rond de tafel, of op een picknickdeken of bank, te laten genieten van lekkere dingen en van elkaars gezelschap.”

Primeur in Antwerpen bij Lazy Jack

De APEROBAG zal in primeur te verkrijgen zijn bij Lazy Jack, de nieuwste hotspot in Antwerpen. Lazy Jack is een belevingsconcept waar je kan aperitieven, lunchen en dineren in het avondlicht én met zicht op het water. Het grote terras, dat uitkijkt op het Kattendijkdok, is dé perfecte locatie voor een culinaire avond in laid-back sfeer, een spelletje jeu de boules of een ontspannende yogasessie, voor zowel de buurtbewoners als toeristen. Op de menukaart vind je gegrild vlees, vis en vegetarische gerechten. In de zomer kan je er gezellig outdoor koken en grillen.