Dominique Persoone stelt voor: The Honey Project

Vanaf 20 juni neemt Dominique Persoone je in The Honey Project elke zaterdag mee in de wondere wereld van de honingbij. Samen met zijn vader Frank en zoon Julius laten ze ons als beginnende imkers proeven van de spannendste momenten in het honingseizoen en schudt Dominique de heerlijkste honingreceptjes uit zijn mouw. 

The Honey Project

Met z'n rockende enthousiasme - en uitgerust in bijenpak - laat Dominique ons enkele hoogtepunten in zijn nieuwe imkersavontuur zien. Zo vertelt hij wat je allemaal nodig hebt om eraan te beginnen en hoe de bijenhiërarchie werkt. Hij laat ons ook een kijkje nemen in zijn bijenkasten en toont ons hoe je een nieuw bijenvolk opstart. Maar wanneer je aan bijen denkt, denk je meteen ook aan bij-zonder lekkere honing, dus ook het slingeren van dat heerlijk zoete spul krijgen we te zien.

Eens geslingerd is het tijd om aan de slag te gaan met ons vloeibare goud. Tien verbazend eenvoudige - maar verdomd heerlijke - honinggerechtjes staan op het #THP-menu. Schuif je voeten alvast onder tafel en laat je meevoeren met het heerlijke gezoem van The Honey Project, op YouTube!The Honey Project, vanaf 20/6 elke zaterdag nieuwe afleveringen op het njam! YouTube-kanaal.  

Lees ook...