De ideale kerstcadeaus van - en door - Roger van Damme

Hoera, cadeautjestijd! Kerst en Nieuw komen eraan en dat betekent verrassingen onder de boom en aan de feesttafel. Maar waar blijf je de inspiratie halen om elk jaar terug met een origineel geschenk uit de hoek te komen? Geen nood, de njam!-blog helpt je graag een stapje verder. In dit artikel doen we dat aan de hand van wel heel smakelijke en bijzondere geschenken. We onthullen immers de prachtige productlijn van Roger van Damme. Zijn nieuwe project Désirée bestaat niet alleen uit een nieuwe zaak waar hij verfijnde zoete en hartige lekkernijen in een uniek kader zal serveren. De njam!-chef brengt met Désirée ook een heus merk op de markt met allerlei producten en accessoires rond desserts, patisserie, ontbijt en zelfs interieur. De producten kan je nu reeds aankopen via de Désirée webshop en zijn als je het ons vraagt zowat de idéale Kerst- en eindejaargeschenken voor zoetekauwen en fijnproevers. Een greep uit het aanbod! 

Heerlijk thuis bakken

Voor bakliefhebbers zijn de producten uit de lijn “bakken met Désirée” een prachtig cadeau. Roger zette zijn authentieke recepten van pannenkoeken, botercake, suikerwafels, brownies, boterwafeltjes en oliebollen om naar verschillende bakmixen. Daarmee kan iedereen thuis zonder veel moeite een geweldige creatie op tafel toveren. Onze favoriet? De enige echte Désirée oliebollen mix.

Geschenken voor koffieliefhebbers

Ook koffie vind je terug in het Désirée assortiment. De bonen voor deze koffie werden ambachtelijk gebrand voor een excellente kwaliteit. Roger koos voor exclusieve bonen waar bittere, zure, hartige en zoete smaken in harmonie voor een heerlijk resultaat zorgen. Door het proeven van talloze koffies leerde hij de verschillende smaaknuances kennen en ging hij op zoek naar blends waar de aroma’s subtiel samengaan. Op deze link ontdek je de verschillende blends.

Een ideale combinatie voor een geschenk is een of meerdere van deze heerlijke koffieblends samen met het unieke servies dat Roger voor Désirée ontwikkelde. Want ook dat is te koop. Je ontdekt in het assortiment prachtige tasjes, onderzetters, borden, gebakschalen, en veel meer. 

Luxe interieurgeschenken 

Voor interieurliefhebbers vind je op de Désirée webshop ook enkele verrassende geschenken. Roger van Damme creëerde immers verschillende accessoires waarmee je een stukje Désirée in jouw interieur kan integreren. Zo zijn er originele geurkaarsen waarmee je de heerlijkste zoete bakgeuren in een handomdraai in huis haalt, maar ook luxueuze linnen servetten of prachtige lederwaren

Giftboxen 

Wil je het jezelf gemakkelijk maken, kies dan voor een van de giftboxen. Voor liefhebbers van zoete zondes en koffie is er de box met macarons, chocolade, koffie, servies en een geurkaars. Voor de doe-het-zelvers in de keuken is er een box met verschillende bakmixen en zoetigheden

Het ultieme cadeau is misschien wel de giftbox met een uitgebreid assortiment producten van onder meer macarons, chocolade en koffie, én een luxe overnachting in Chateau de Vignée. Dit prachtige, nieuwe hotel is een toevluchtsoord in de Ardennen waar gastronomie en wellness centraal staan. Wie zou er nu niet blij zijn met zo’n fantastisch geschenk? 

De Désirée shops

Op de opening van de echte Désirée in Antwerpen is het nog even wachten, maar je kan wel al terecht in verschillende Désirée shops om bovenstaande producten aan te kopen. Op deze link ontdek je waar dat kan. Op het adres waar de échte Désirée binnenkort zal openen (Schrijnwerkersstraat 16), kan je vanaf 11 december ook reeds terecht in een pop-up shop. 

Bestellen via de webshop kan natuurlijk ook!

Sven van de njam!-redactie