Culinair genieten in het Studio 100 Pop-Up Theater

De hele zomer lang trekt njam! eropuit. Deze keer bracht redactrice Stephanie een bezoekje aan het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs waar je momenteel kan gaan kijken naar de meest beklijvende Studio 100-musical ooit, spektakel-musical 14-18! Deze musical vertelt het aangrijpende verhaal van de Eerste Wereldoorlog door de ogen van vier boezemvrienden, wiens levens voorgoed veranderen wanneer ze aan het front gaan vechten. Hun verhaal is er één van vriendschap, liefde en de wil om te overleven onder de meest extreme omstandigheden. Wie naar het Pop-Up Theater afzakt kan zijn bezoek uitbreiden met lekker eten voor of na de voorstelling. We zetten alle mogelijkheden graag op een rijtje:

Gethematiseerde bars & foodstands

In de sfeervolle bars in de foyer kan je je dorst lessen voor het begin van de voorstelling of nog gezellig nakeuvelen met een drankje erna. Proef één van de vele bieren in Café Cornet of geniet van een lekkere cava, wijn of frisdrank in de Marlène Dietrich bar. In de sfeervol aangeklede foyer zijn er ook verschillende zitplaatsen voorzien. Drink je liever niet te veel alcohol? Ook daaraan is gedacht! De Cornet Alcohol Free (0,3% Vol.) werd door redactrice Stephanie alvast geproefd en goedgekeurd! Hongertje gekregen? Neem dan zeker een kijkje in de verschillende foodstands en proef van een overheerlijke hamburger de luxe, hotdog de luxe, borrelplank, borrelplank de luxe, heerlijke nacho’s of een puntzak met lekkere frietjes!

Restaurant La Melodia

Geniet in ‘La Melodia’ van een gevarieerd en uitgebreid buffet met overheerlijke Italiaanse lekkernijen. Kies à volonté uit voor-, hoofd- en nagerechten zoals Italiaanse charcuterie, carpaccio, pasta, tiramisu en panna cotta. Het menu kan je hier terugvinden. Vergeet zeker niet je tafeltje op voorhand te reserveren aan de hand van het uur van je voorstelling. Reserveren kan hier!

Chef’s Club

Mag het wel eens wat meer zijn? Dan kan je een bezoek aan de musical combineren met een hoogstaand diner in de Chef’s Club! De Chef's Club is een exclusieve VIP-formule waarbij je in een uitgelezen kader kan genieten van een  gastronomisch 5-gangenmenu van njam!-chef Johan Segers. Johan Segers hoort ontegensprekelijk bij de iconen van de Belgische kokswereld. Zijn restaurant '’t Fornuis' is al sinds 1977 een vaste waarde in Antwerpen. Je bezoek aan de Chef’s Club is inclusief een ticket voor de voorstelling, een programmabrochure en een meet & greet na de voorstelling met enkele acteurs. Meer info over deze exclusieve beleving vind je hier.

VIP-Arrangement

Als kers op de taart biedt het Pop-Up Theater ook exclusieve VIP-arrangementen aan. Je hebt de keuze tussen verschillende luxueuze formules zoals het receptie-, walking dinner-, walking dinner gold arrangement. Elk VIP-arrangement is inclusief een toegangsticket tot de musical. Naast de VIP-arrangementen kan u ook onze exclusieve VIP-ruimte volledig afhuren om bijvoorbeeld businesscontacten, collega’s of groepen te verwelkomen in een verfijnde omgeving. Jij en je gasten worden culinair verwend in combinatie met luxe en entertainment. Meer info vind je hier.

*Foto is een impressie van afzonderlijke VIP-ruimte. Restauranttafels zijn niet aanwezig bij receptie of walking dinner.

WIN WIN WIN - In samenwerking met Studio 100 schenken wij 10 duotickets weg, voor deze prachtige voorstelling op zondag 8 september om 19u. Deze voorstelling speelt in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Waag snel je kans en doe mee!

Lees ook...