njam! viert de liefde

Of je het nu super cliché vindt, of helemaal top. Wij bij njam! vinden dat je de liefde niet genoeg kan vieren. Daarom tellen wij af naar Valentijn met tal van overheerlijke recepten om te delen met al wie je lief hebt.

Bovendien maakten we een playlist van onze favoriete Valentijn songs, om hélemaal in de sfeer te komen.

Nog geen passend geschenk of kaartjes? Scroll even naar onder op deze pagina, want daar hebben we nog en extra verrassing voor jullie staan.

Toch niet zo’n Valentijnsfan? Ook voor jou hebben we de gepaste tips, tricks, recepten en songs verzameld om met je vrienden van te genieten. Of gewoon op jezelf, want ook self-love is love.

Valentijn, maar dan anders?

Ook voor de singles onder ons laten we Valentijn niet onopgemerkt voorbijgaan. ‘Niet Valentijn’ vieren was nog nooit zo leuk met onze zalige tips voor een culinaire Galentine avond.

Hou jij het op Valentijn dan weer graag meatless? Lees dan zeker onderstaand blogartikel voor de lekkerste vegetarische Valentijnsgerechten.

Op zoek naar nog meer leuke ideeën voor Valentijn, of tips voor cadeautjes en de setting? Snuister dan hier tussen al onze blog-artikels over Valentijn.

Liefde gaat door de maag

Valentijnskaartjes

Wil jij iemand die je lief hebt op een originele manier verrassen?

Ontdek hier de exclusieve njam! Valentijnskaartjes, die je kan versturen naar iedereen die je graag ziet! Download ze via de computer of telefoon of druk ze af, en delen maar.

Wil je onze Valentijnskaartjes liever als Instagram Story gebruiken en iedereen die je lief hebt taggen? Gebruik dan de kaartjes hieronder in storyformaat!

Download onze valentijnskaartjes in story-formaat