Smoothiebowl met cantaloupe en framboos

Een recept van Steffi Vertriest
Foto: Roos Mestdagh ©

Bak erop los met Sarahs heerlijke recepten en zoete tips & tricks in Sarah's Sweet Table!

Bak erop los met Sarahs heerlijke recepten en zoete tips & tricks in Sarah's Sweet Table!

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
0,5 rijpe cantaloupemeloen
1 grote hand (diepvries)frambozen
1 afgestreken el amandelboter
1 tl honing
1 scheutje plantaardige melk
meloen
pitaya
kokosrasp
granaatappelpitten
geroosterde amandelschilfers
eetbare bloemetjes


Smoothiebowls zijn al een tijdje hip en dat ook nog wel even zo blijven. Het is namelijk de ideale manier om je dag plantaardig te starten. Ze zijn heerlijk met granola, maar je kan naar hartenlust combineren met allerhande toppings en zo je ontbijt helemaal insta-proof maken.

Bereiden:

Doe het vruchtvlees van de cantaloupe, de frambozen, amandelboter en honing in de DOMO Xpower Blender en mix. Indien de smoothie te dik blijft of moeilijk blendt, voeg dan wat plantaardige melk toe. Voeg toppings naar keuze toe.

Uit het boek "Meer gezonde goesting"

'Meer Gezonde Goesting' is het tweede kookboek van blogster, foodie en njam!-gezicht Steffi Vertriest. Dankzij de vele overweldigende reacties op het tv-programma en het gelijknamige boek 'De Gezonde Goesting' stond Steffi te trappelen van ongeduld om opnieuw haar beste, gezondste en lekkerste recepten te bundelen.

Met de recepten in 'Meer Gezonde Goesting' slaagt Steffi, en dus nu ook jij, er in om de dag rond gezond te eten: van ontbijt tot feestelijke hapjes en heeft ze nu extra aandacht voor kidsproof gerechten. Dit alles aangevuld met tips en weetjes om die gezonde levensstijl makkelijk te maken en vol te houden! Steffi's tweede boek is nu verkrijgbaar!

Lees meer over Meer gezonde goesting

Inspiratie & blog