Meer gezonde goesting

Meer gezonde goesting

'Meer Gezonde Goesting' is het tweede kookboek van blogster, foodie en njam!-gezicht Steffi Vertriest. Dankzij de vele overweldigende reacties op het tv-programma en het gelijknamige boek 'De Gezonde Goesting' stond Steffi te trappelen van ongeduld om opnieuw haar beste, gezondste en lekkerste recepten te bundelen.

Met de recepten in 'Meer Gezonde Goesting' slaagt Steffi, en dus nu ook jij, er in om de dag rond gezond te eten: van ontbijt tot feestelijke hapjes en heeft ze nu extra aandacht voor kidsproof gerechten. Dit alles aangevuld met tips en weetjes om die gezonde levensstijl makkelijk te maken en vol te houden! Steffi's tweede boek is verkrijgbaar vanaf 21 maart! 

Nog meer Gezonde Goesting op televisie! 

Vanaf 21 maart laat Steffi Vertriest jullie los op haar healthy way of life tijdens het derde seizoen van De Gezonde Goesting op njam! Ze toont jullie de beste recepten om die gezonde levensstijl te stimuleren en tovert massa's kidsproof en on the go gerechten op tafel. Ook gaat ze in dit seizoen nog een stapje verder met basic yoga, pittige work-outs, gezonde plantjes en DIY skin food!

Nu kopen