Avocado-mango-aardbei salsa

Een recept van Steffi Vertriest
Foto: Roos Mestdagh ©

Bak erop los met Sarahs heerlijke recepten en zoete tips & tricks in Sarah's Sweet Table!

Bak erop los met Sarahs heerlijke recepten en zoete tips & tricks in Sarah's Sweet Table!

Ingrediënten

grote kom grote kommen Even geduld...
1 mango
250 gr aardbeien
0,5 limoen

Bereiden:

Snijd de rode uit zeer fijn. Doe vervolgens in een vergiet en spoel even af. Laat daarna uitlekken. 

Ontpit de avocado’s, verwijder de schil en snijd in kleine blokjes. Doe hetzelfde met de mango. Verwijder de steeltjes van de aardbeien en snijd ze ook fijn. 

Meng alles onder elkaar, en doe er het sap van de halve limoen over. Strooi er wat koriander over. Laat even in de koelkast staan, zodat de smaken zich kunnen mengen and … ready to serve!

Uit het boek "Meer gezonde goesting"

'Meer Gezonde Goesting' is het tweede kookboek van blogster, foodie en njam!-gezicht Steffi Vertriest. Dankzij de vele overweldigende reacties op het tv-programma en het gelijknamige boek 'De Gezonde Goesting' stond Steffi te trappelen van ongeduld om opnieuw haar beste, gezondste en lekkerste recepten te bundelen.

Met de recepten in 'Meer Gezonde Goesting' slaagt Steffi, en dus nu ook jij, er in om de dag rond gezond te eten: van ontbijt tot feestelijke hapjes en heeft ze nu extra aandacht voor kidsproof gerechten. Dit alles aangevuld met tips en weetjes om die gezonde levensstijl makkelijk te maken en vol te houden! Steffi's tweede boek is nu verkrijgbaar!

Lees meer over Meer gezonde goesting

Inspiratie & blog