Sterrenchef Edwin Menue kookt PFAS-vrij met GreenPan in het nieuwe seizoen van In De Mix

Gezond koken begint met gezond kookgerei. Dat ontdek je in het nieuwe seizoen van In De Mix! Sterrenchef Edwin Menue van restaurant Cuines 33 gaat aan de slag met zijn favoriete potten en pannen van GreenPan die helemaal PFAS-vrij zijn. In zes afleveringen grijpt hij de pan bij de steel en tovert hij in één vingerknip overheerlijke visgerechten op tafel. 

Met behulp van de omnicooker maakt hij Escabèche van mosselen. Hij bakt vlot zijn langoustines in zijn favoriete pan met PFAS-vrije antikleeflaag en hij kookt z’n kreeft in een gietijzeren kookpot die niet alleen PFAS-vrij is maar bovendien ook 50% lichter dan klassieke gietijzeren stoofpotten.

Wat maakt GreenPan nu zo speciaal?

Wist je dat GreenPan het énige merk is dat zelf z’n antikleeflaag produceert? GreenPan werd ontwikkeld door twee Vlaamse jeugdvrienden: Jan Helskens en Wim De Veirman. Toen ze ontdekten dat traditionele antikleefpannen bij oververhitting giftige stoffen vrijgeven, gingen ze op zoek naar een gezond alternatief. Uiteindelijk kwamen ze terecht bij ThermolonTM , een keramische antikleeflaag met een afgeleide van zand en diamant als basisgrondstof. Door deze slimme technologie kunnen ze met 100% zekerheid garanderen dat hun antikleeflaag geen schadelijke PFAS-chemicaliën bevat.

De pannen zijn niet enkel PFAS-vrij, ze zorgen ook voor het perfecte bakresultaat door snel en gelijkmatig op te warmen. Ze zijn makkelijk in gebruik en met hun uniek design, ruim aanbod in kleuren ogen ze supermooi in jouw keuken of op jouw tafel. Bovendien beschikt GreenPan over verschillende collecties, voor zowel hobbykoks als sterrenchefs zoals Edwin Menue. Je kan de hele collectie hier ontdekken! 

Benieuwd naar wat chef Edwin klaarmaakte met het GreenPan assortiment? Bekijk alle afleveringen en recepten hier.

WIN WIN WIN
Wil jij ook gezond koken met GreenPan? Doe dan snel mee met de wedstrijd en maak kans op één van de vijftien zwarte ‘One Five’ Limited Edition braadpannen met gouden handvat.  

Lees ook...