Snel gestoomd!

Je eten stomen? Het blijft voor velen nog een raar gegeven en spontaan wordt er al te snel enkel gedacht aan gestoomde bloemkolen of aardappelen. Maar met een stoomoven kan je natuurlijk nog zo veel meer. Daarom werden we door Miele uitgenodigd voor een stoomcursus, letterlijk en figuurlijk, om zo inspiratie op te doen!

Onder de deskundige leiding van Thomas Locus, chef van Bistro Margaux en tevens één van de excellente, Vlaamse jongkeukengeweld chefs werd er een voortreffelijk driegangenmenu op tafel gestoomd! Enkele voltreffers waren de vers gestoomde krab - oh zo lekker-, het witloof uit de stoomoven en de lekker zacht gegaarde peertjes die de basis van een zalig dessert waren. 

Miele Stoomoven

Sint-Jakobsnoot / Koningskrab / Mierikswortel / Avocado

Miele Stoomoven

Duif / Witloof / Spelt / Pompoen

Miele Stoomoven

Peer / Yuzu / Vanille / Dulce de leche

Waarom wij fan zijn van de Miele Stoomoven? Door de stomen behouden de levensmiddelen niet alleen hun intense smaak maar ook de vitaminen en mineralen blijven bewaard. En dat proef je natuurlijk! Verder is de Miele Stoomoven even gemakkelijk te bedienen als je smartphone en is het design ultramodern! Een toptoestel dat wij maar al te graag in huis zouden willen hebben dus! 

Voor meer info en een Miele stoomoven op jouw maat: www.miele.be

Lees ook...