Russell Hobbs is jouw favoriete hulp in de keuken

Een beetje hulp komt altijd van pas, zeker als dit jou kan helpen om sneller, gemakkelijker of energiebesparender te werk te gaan in de keuken. Russell Hobbs biedt verschillende efficiënte en innovatie keukenapparaten aan om je te stimuleren vaker lekkere en gezonde maaltijden op tafel te zetten, voor jezelf en/of je hele gezin. 

Onze njam!-chefs namen alvast de proef op de som in het gloednieuwe programma 'Snel, Makkelijk & Lekker' en gingen aan de slag met de Russell Hobbs toestellen. Steffi Vertriest maakte een heerlijke kokosrijst in de rijstkoker en een groentestoofpotje met pindapasta in de multicooker. Sarah Puozzo maakte met de Satisfry Airfryer een plankje van lekker krokante aardappelen, zelfgemaakte pesto en asperges met Parmaham. Alle recepten uit het programma vind je hier.

WIN WIN WIN
Wil jij zelf thuis ook aan de slag met een handig Russell Hobbs toestel? Doe hier mee met onze wedstrijd en maak kans op een Satisfry Multicooker!

De uitvinder van de elektrische waterkoker en koffiezetapparaat
Russell Hobbs bestaat al sinds 1952 en is de uitvinder van de elektrische waterkoker en koffiezetapparaat. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot toonaangevend merk in keukenapparaten. Het merk heeft een breed gamma aan keukenproducten: van aantrekkelijke design breakfast collecties met waterkokers, broodroosters en koffiezetapparaten tot producten voor voedselbereiding zoals blenders, slowcookers, rijstkokers en airfryers. 

De nieuwste lancering; multicooker met airfryerfunctie:

Een multicooker ken je waarschijnlijk al wel, 1 apparaat met verschillende functies zodat je ermee kunt bakken, braden, grillen en slowcooken. Maar met de toevoeging van ook nog eens een airfryerfunctie, maakt dit een uniek product; genaamd de Satisfry Air & Grill Multicooker. 

Weinig tot geen olie nodig
Airfryen betekent bakken, braden en een heerlijk krokant korstje met weinig tot geen olie. Vlees blijft mals en sappig omdat de vleessappen worden vastgehouden tijdens de bereiding. De SatisFry Air & Grill Multicooker is 76% sneller dan een conventionele oven. Hiermee bespaar je ook nog eens op je energieverbruik (t.ov. het gebruiken van een conventionele oven). 

Dubbele warmtetechnologie
De meeste airfryers hebben alleen bovenwarmte, maar de SatisFry Air & Grill Multicooker circuleert lucht met een temperatuur tot 260°C van boven en onder voor een gelijkmatige bereiding en bruining. De gelijkmatige warmteverdeling zorgt voor een perfect grillresultaat.

Zet de pan meteen op tafel
Een ander uniek product van Russell Hobbs is de Good to Go multicooker. Deze multicooker heeft maar liefst 8 veelzijdige kookfuncties, Kies voor: Pasta, Rijst, Stomen, Slowcooken, Braden, Sous-vide, Koken, Warmhouden.

Verwijderbaar bedieningspaneel
Met de Good To Go Multicooker loop je zo van de keuken naar de tafel. Dankzij het verwijderbare bedieningspaneel kun je je kokendhete maaltijden direct in de pan op tafel zetten. En na het eten, kan de pan gewoon in de vaatwasser.
Wil je jouw lievelingsgerechten naar een hoger niveau brengen en wil je daarbij altijd kunnen vertrouwen op jouw keukenapparatuur? Dan zijn één van de vele handige keukenapparaten van Russell Hobbs een echte aanwinst voor jouw keuken.

Snel, Makkelijk & Lekker
Een nieuwe aflevering van maandag tot en met donderdag om 17u30 – 20u40 en 23u
Het Weekmenu elke vrijdag om 08u00 & 12u00, zaterdag om 10u00 & 23u30 en zondag om 08u40 & 13u00

Lees ook...