Ontmoet Steffi Vertriest & Dagny Ros op INSIDE

Kennen jullie  INSIDE al? INSIDE is het vernieuwde najaarsevent in opvolging van Countryside. Het event biedt een inspiratie- en belevingsplatform voor interieur, outdoor en food. Op 1, 2, 3 en 4 november maken bezoekers een sfeervolle ontdekkingstocht doorheen verschillende belevingseilanden. Zo’n 200 deelnemers brengen op een oppervlakte van 23 000 m² een verrassend en kwalitatief aanbod van interieur, decoratie, ambacht, exterieur, reizen, actief buitenleven, pure & gezonde keuken en lokale & terroir producten. Met het uitgebreide en gevarieerde randprogramma wordt de bezoeker ondergedompeld in authentieke en nieuwe trends en technieken door professionele experten.

Het vernieuwde event ‘INSIDE’ wil samen met zijn partner SLOW CABINS dé toon zetten voor een gezellig najaar gevuld met hygge. Het genieten van de goede dingen in het leven, ‘lovin’ the good life’, creëren van een gezellige, warme sfeer met fijne mensen om je heen, in je huis, buiten rond het haardvuur, rond de tafel. De natuur is daarbij een bron van energie en inspiratie, ze laadt je op en verbindt je met elkaar en de omgeving. Het INSIDE aanbod van interieur, decoratie, ambacht, buitenleven, pure en lokale keuken reflecteert de hygge-waarden en beleving. De stijlvolle ‘stiltehutten’ van Belgische start-up Slow Cabins met duurzame, zelfvoorzienende technieken staan voor de nieuwe reisbehoeften en levensstijl van de millenials om kleiner, eenvoudiger en bewuster om te gaan met de lokale economie en het milieu. Met het Inside event word je mee op een ontdekkingstocht genomen, op weg naar een bewuster en ‘trager’ leven…, maar bovenal… GENIET!

‘Hygge’ wat?

Hygge is de Deense variant van de Nederlandse begrippen gezelligheid en knusheid. De essentie van Hygge is het creëren van een fijne warme sfeer, genieten van de goede dingen in het leven met fijne mensen op je heen.

INSIDE wil mensen samenbrengen om ideeën en inspiratie uit te wisselen. Ze wil bezoekers, experten, exposanten connecteren rond een kwalitatief en verrassend aanbod aan een centrale TAFEL binnen, rond de demokeukens, bij het vuur aan de BBQvillage buiten. Het reconnecteren met de natuur en ecologische levensstijl. We zijn ons bewuster van de impact van ons handelen en consumptiegedrag op onze planeet. Hoe kunnen we duurzamer gaan leven? INSIDE speelt hier op in met een aanbod van lokale en korte keten voedingsproducten, gerecycleerde decoratieproducten, bamboefietsen en zoveel meer. Verder staat ook het disconnecteren van de drukte, stress en digitale prikkels om tot rust te komen en de essentie bewuster te beleven centraal. Hoe kunnen we duurzamer gaan leven? In de hectische tijden van vandaag wil INSIDE het aanbod ‘slow living and travel’ in de kijker te plaatsen. Kom binnen op de beurs en laat je onderdompelen in de sfeer van partner SLOW CABINS, die op geheime locaties in de ongerepte natuur vlakbij huis helpt te onthaasten in zelfvoorzienende eco hutjes.

INSIDE Food

Hygge gaat ook over het delen van mooie momenten met de mensen van wie je houdt. Een van de beste manieren om dat te doen is samenkomen voor een maaltijd of voor koffie & thee met taart en praten over de grote (en kleine) dingen van het leven. Voedsel kalmeert, troost, omarmt en heelt. Achteraan in hal 1 verwennen onze lokale food exposanten jou graag met hun pure en authentieke productgamma. De buitenlandse terroir-keuken komt aan bod met IJslandse Njam!-chef Dagny Ross en ook happy and healthy foodie Steffi Vertriest zal aanwezig zijn om heerlijke gerechtjes te maken.

Op donderdag 1 november zal Steffi Vertriest vanaf 14u aanwezig zijn in de demokeuken van ‘Pure & Healthy’. Dagny Ross zal op zondag 4 november aanwezig zijn in de demokeuken ‘Lokaal en Terroir’.

Praktische informatie:

Het INSIDE event vindt plaats in Flanders Expo Gent, Maaltekouter 1 9051 Gent. Je kan er terecht vanaf donderdag 1 tem zondag 4 november 2018 van 10u tem 18u. Op vrijdag 2 november is er een avondshopping en sluit het event pas om 22u. 

WIN WIN WIN

Njam! schenkt in samenwerking met INSIDE 100 duotickets weg! Deelnemen aan onze wedstrijd kan hier!

Lees ook...