Ontdek, proef en geniet op het culinaire festival 'Antwerpen Proeft'

Een brede waaier aan lekker en divers eten, top sfeer & gezelligheid en dat praktisch in je achtertuin? Dat is Antwerpen Proeft! Het foodfestivalseizoen is officieel begonnen en onze njam!-redactie legt uit waarom je zeker een bezoekje moet brengen aan de Waagnatie in Antwerpen.

Proef de magie

Culinair genieten in hartje Antwerpen? Dat kan in het Hemelvaartsweekend van donderdag 9 mei tot en met zondag 12 mei tijdens Antwerpen Proeft i.s.m. ATAG. Proef het uitgebreide assortiment op dit meerdaags culinair festival en laat je verrassen door 40 restaurants en speciaalzaken, sterrenchefs, opkomen keukentalent en bekende tv-koks. Allemaal op één plek, helemaal live en dat voor een fractie van de restaurantprijs.

Laat je smaakpupillen de vrije loop met een hemels gerechtje van o.a. driesterrenchef Viki Geunes (restaurant Zilte), njam!-koks Roger van Damme (Het Gebaar) en Wim Ballieu (Balls & Glory), sterrenchef Wout Bru (Le Grand Verre) en Tulli Padwa, de ster van tv-documentaire 'Shalom Allemaal!'. Benieuwd naar welke chefs er nog allemaal komen? Hier vind je de volledige lijst.

Om je verrukkelijke ontdekkingsreis goed te starten, krijgt iedere bezoeker een gratis drankje. Voor kinderen die in 2012 of later geboren zijn, is het foodfestival gratis. Bij Antwerpen Proeft kies je zelf op welke dag je komt en hoelang je blijft om de zowel indoor als outdoor overdekte stands van restaurants, bars en terrassen te ontdekken.

Ga je mee op culinair avontuur?

Krijg je er niet genoeg van? Dat is maar goed ook want er valt nog veel meer te beleven op Antwerpen Proeft. Je kan er naast lekker eten ook genieten van gratis kookdemonstraties, masterclasses en proeverijen. Wil je nog een stapje verder gaan? Schrijf je dan in voor de gratis BBQ-Workshop aan de Weber Grill Academy! Leer van de Weber-grillmasters alles over barbecueën in een 30 minuten durende workshop en proef na afloop gratis je eigen grillkunsten en je krijgt nog een leuke schort mee. Als kers op de taart maak je ook kans om een etentje voor twee op restaurant te winnen. In totaal geeft Antwerpen Proeft 25 etentjes voor twee weg.

Je kan Antwerpen Proeft bezoeken op onderstaande momenten:

Donderdag 9 mei (Hemelvaart) = 12u00-22u30 food · 12u00-24u00 drinks
Vrijdag 10 mei = 16u00-22u30 food · 16u00-24u00 drinks
Zaterdag 11 mei = 14u00-22u30 food · 14u00-24u00 drinks
 Zondag 12 mei = 12u00-20u00 food · 12u00-20u00 drinks

WIN! – Wil je graag één van de special packages van Antwerpen Proeft winnen? Doe dan nu mee aan onze wedstrijd!

Lees ook...