Ontdek kokend water uit de kraan met GROHE RED

In ons nieuwste njam!-programma ‘Klaar in 20 minuten’ maakten onze chefs kennis met de GROHE kranen. Dankzij de GROHE Red stroomde er meteen kokend water uit de kraan. Handig als je maar 20 minuutjes hebt om een heerlijk gerecht op tafel te toveren! En van al dat koken kregen onze chefs natuurlijk ook dorst. Helemaal geen probleem! Uit de GROHE Blue Home tap je zo een fris glaasje gefilterd water, of zelfs bruiswater.

Red jouw huishouden

De GROHE Red kraan is een echte winnaar als je een druk gezinsleven hebt. Snel pasta koken? Dat is vanaf nu een koud, of kokend, kunstje. En of zo’n kraan wel veilig is met al die rondhollende kids in huis? De GROHE kranen zijn volledig veilig en kidsproof ontworpen. 

En daar stopt het nog niet. GROHE maakt jouw leven nog een tikkeltje makkelijker, dankzij zijn intelligente knop met innovatieve drukbediening. Je drukt gewoon simpelweg op een knop om het water te doen stromen. Wist je trouwens dat de kraan een handige potvulfunctie heeft waarmee je in één keer tot wel 3 liter kokend water kan tappen? Zodra de potvulfunctie werkt kun je je duim van de knop halen waardoor je beide handen vrij hebt om de kookpot vast te houden. Handig toch?!

Red de planeet…

…én je rug! Nooit meer zeulen met zware flessen water, want met de GROHE Blue Home stroomt er zo gefilterd of zelfs bruisend water uit je kraan. Niet alleen je rug, maar ook onze planeet zal je dankbaar zijn. De totale CO2-uitstoot bij een GROHE kraan ligt zo’n 80% lager dan bij flessenwater. Wist je trouwens dat er 7 liter water nodig is om één liter flessenwater te produceren? Nog een mooi meegenomen is dat de GROHE Blue Home het drinkwaterbudget van een gezin met wel 60% doet verminderen. 

Red jouw interieur

Naast al die voordelen als gebruiksvriendelijkheid en ecologie, zijn de GROHE kranen gewoon ook een prachtige aanvulling voor jouw interieur. De nieuwe kraan heeft namelijk een gereduceerd en puristisch superieur design. Er zijn drie verschillende designlijnen beschikbaar en tot elf verschillende productafwerkingen. Iedereen vindt dus sowieso een GROHE kraan die perfect in zijn interieur past. 

WIN WIN WIN!

Je maakt kans op een GROHE RED kokendwaterkraan want wij mogen er in samenwerking met GROHE eentje wegschenken.
Doe hier snel mee met de wedstrijd en maak kans! 

Beoordeling