Ontdek het plantaardige assortiment van Lima

“Door evenwichtig, bewust en gezond te eten zorgen we ervoor dat we in harmonie zijn met onszelf, anderen en onze omgeving"  De missie van het merk Lima? Dat is om iedereen op elk moment van de dag te laten genieten en dit met respect voor alle levensvormen op aarde door kwalitatieve, 100% plantaardige en biologische voeding aan te bieden.

We maken je graag wegwijs in hun groot en gevarieerd aanbod van producten!

Assortiment

Lima telt meer dan 200 producten over verschillende productcategorieën. Japan is daarbij één van de grote inspiratiebronnen. Het aanbod Japanse producten is dan ook heel groot binnen uiteenlopende categorieën: smaakmakers zoals shoyu, tamari en gekruide sojasauzen, miso en thee. Typische Japanse specialiteiten zoals umeboshi en shiitake ontbreken natuurlijk ook niet.

Ook heeft Lima een ruim assortiment aan plantaardige dranken en roomalternatieven. Dit zijn dranken op basis van rijst, haver, soja, spelt en noten. Wist je dat Lima de eerste rijst drank in Europa gelanceerd heeft? Deze dranken zijn onmisbaar in de dagelijkse plantaardige keuken. Zo zijn ze niet alleen dorstlessend maar je kan er ook eindeloos mee variëren in de keuken: voor hartige en zoete gerechten, desserts en smoothies.

Wie Lima zegt, zegt ook granenwafels. Gepofte granenwafels zijn een perfect alternatief voor brood, bij het ontbijt of als tussendoortje. Er bestaan tal van referenties op basis van rijst, mais en boekweit of zelfs op basis van linzen of kikkererwten. Ook de verschillende ontbijtgranen ontbreken natuurlijk niet. Daarnaast heeft Lima ook een uitgebreid assortiment aan thee en koffiesurrogaten, (instant)soepen, gezonde snacks en eiwitvervangers zoals seitan, falafel en hummus.

Njam! & Lima 

In het nieuwe njam!-programma Veldvers ging chef Nicolas Decloedt van restaurant Humus x Hortense aan de slag met de producten van Lima. Ontdek hier zijn recepten. Zo maakte hij in de eerste aflevering een Cannelloni van witloof met crème van zwarte look en crackers en gebruikte hij de Tahin van Lima om heerlijke crackers met linzendip te maken. 

 

Neem ook zeker eens een kijkje op de website www.limafood.com voor het volledig productgamma of bekijk deze video.

.