Maak geniale groentespaghetti met de My Vegetable!

Op njam! maakt healthy foodie Geniale groentespaghetti met de eerste elektrische spiraalsnijder op de markt, de 'My Vegetable' van DOMO. Met deze spiraalsnijder tover je in een handomdraai eindeloze slierten van bijvoorbeeld wortels, courgettes, komkommers en vele andere gezonde groenten.

Waar je aan een mechanische spiraalsnijder niet zelden een pijnlijke pols overhoudt, is het creëren van groenteslierten nu slechts een kwestie van het gewenste ingrediënt in de vultrechter stoppen en op de knop drukken. Die vulkoker is trouwens breed genoeg om de groenten vooraf niet al te klein te moeten snijden. Dat scheelt weer een hoop werk.

De motor, met een vermogen van 80 watt behoorlijk energiezuinig, is perfect in staat om bijna elke groentesoort en zelfs hard fruit van 2,5 tot wel 6 cm in dikke tot fijne slierten te verwerken. Hoe fijn? Dat kies je helemaal zelf! De 'My Vegetable' komt vergezeld van drie verschillende messen. Die verwissel je overigens snel, makkelijk en veilig.

Met de 'My Vegetable' heb je dus dé ideale tool in huis om een gezonde en overheerlijke variant te creëren voor pasta en noodles!

Heb je zin gekregen om zelf aan de slag te gaan met je eigen 'My Vegetable'? Wij inspireren je graag met drie lekkere én gezonde recepten!

Courgetti met pesto en makreel

Komkommerspaghetti met tabouléh van bloemkool


Currysoep met rammenasspaghetti


Meer info over de My Vegetable van DOMO vind je HIER!

Lees ook...