Inspirerend groentespaghetti maken

Simpel en snel groentespaghetti maken? Dat kan met My Vegetable van Domo!

Worteltagliatelle

Met deze elektrische spiraalsnijder tover je in een handomdraai eindeloze slierten van bijvoorbeeld wortels, courgettes, komkommers en vele andere gezonde groenten op je bord. De gekrulde slierten zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar geven ook een verfijnde smaak aan je eten.

Het creëren van groenteslierten is nu slechts een kwestie van het gewenste ingrediënt in de vultrechter stoppen en op de knop drukken. Die vulkoker is trouwens breed genoeg om de groenten vooraf niet al te klein te moeten snijden. Dat scheelt weer een hoop werk.

Wie gek is van pasta kent spaghetti zeker en vast wel. Deze pastavariant, die erg fijn is om te gebruiken in frisse slaatjes en ook met lekkere dikke sauzen, kan je nu dus ook maken van groenten maar ook van fruit!

Simpel en verfijnd

appelnoodles

Hoe klinken sierlijke appelsliertjes met een lekker bolletje vanille-ijs erbij als nagerecht? Dan heb je meteen een lust voor het oog én de mond. Of eet je liever een luchtige en vooral gezonde groentespaghetti? Je kan alle kanten uit en je creativiteit de vrije loop laten.

Je hoeft het zelfs zo gek niet te bedenken. De groentespaghetti kan je ook gewoon bij je klassiek bord aardappelen en vlees gebruiken. Zo eten de kinderen dit keer misschien wel vlot hun groentjes op.

Het is heel simpel om dit allemaal uit te proberen met de My Vegetable van Domo. Je kiest gewoon je fruit of groente, de dikte die je spaghetti mag hebben en dan ga je aan de slag.

Steffi ging in 'De Gezonde Goesting' ook aan de slag met de ‘My Vegetable’, zij koos zelf voor een gezonde variant op noodles met haar Raw Pad Thai!

Raw Pad Thai Steffi

*Klik op de foto's om de recepten te ontdekken!


Zin om zelf aan de slag te gaan met de My Vegetable?

Hier vind je alle informatie over het toestel maar ook allerlei heerlijke recepten ter inspiratie!

Domo My Spirelli

Veel (Groente)Spaghettiplezier!

Lees ook...