Homemade and healthy lemonade

In de zomertafel verwennen we de gasten graag met gezonde verfrissende drankjes. DOMO heeft hiervoor een erg handig toestel: de My Lemonade. Hiermee maak je zelf allerlei limonades, infused waters of mocktails klaar. Voeg ingrediënten naar keuze toe zoals vers fruit, groentjes of kruiden en maak zo heerlijke verfrissende combinaties. Denk bijvoorbeeld aan aardbei met munt, sinaasappel met gember of munt met limoen. Bovendien heeft deze drankdispenser een roestvrijstalen kraantje zodat iedereen zelf zijn eigen glaasje kan tappen. Nog erg handig met dit weer: de My Lemonade bevat een koelstick om je drankjes tot wel 3 uur lang koel te houden. Ideaal om verfrissende drankjes te serveren buiten aan je zomertafel. Anderzijds misstaat dit leuke toestel ook zeker en vast niet op je aanrecht in de keuken.

Wat dit toestel onderscheidt van andere drankdispensers is de roestvrijstalen mengspatel die ervoor zorgt dat de smaken zich optimaal verspreiden. De ingrediënten blijven ronddraaien en zakken zo niet naar de bodem zoals bij andere dispensers. Geen last van een verstopt kraantje dus!

In het programma ‘De Zomertafel’ serveert Steffi Vertriest een heerlijke homemade limonade op basis van groene thee en aardbeien aan haar gasten die ze klaarmaakt in de MyLemonade. De ideale dorstlesser op een warme dag of een lekker alcoholvrij aperitiefje! Wil jij graag ook een My Lemonade op jouw zomertafel? Doe hier snel mee met onze wedstrijd en maak kans op een exemplaar geschonken door DOMO.

Ten slotte geven we je graag nog wat inspiratie mee zodat je zelf meteen aan de slag kan met de My Lemonade:

Cheers! 

Reacties

  • Wees de eerste om te reageren