Fun cooking met Jeroen De Pauw en DOMO

In de rubriek “Fun Cooking” in het programma ‘In de mix’ haalt Jeroen De Pauw zijn favoriete DOMO-keukentoestellen boven voor gevarieerde recepten die in een wip op tafel staan. Maak je klaar voor een potje “fresh, easy en fun cooking”!

Afbeelding met persoon, kleding, overdekt, Menselijk gezicht

Automatisch gegenereerde beschrijving

DOMO Mixerset ‘My Vegetable’ 
Met de DOMO Mixerset ‘My Vegetable’ maakt Jeroen een lekker licht gerechtje. Deze mixerset bevat een spiraalsnijder  die van heel wat groente- en fruitsoorten mooie slierten maakt. Perfect voor een gezonde spaghetti zoals deze courgetti met pesto van het wortelloof en notenolie, gegrilde amandelen, fetakaas en koriander.

Afbeelding met voedsel, tafelgerei, bord, tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

DOMO Wafflelicious
Met de DOMO Wafflelicious bak je vier ronde wafels tegelijk. Of het nu een vanillewafel, een ontbijtwafel of een havermoutwafel is, alles is mogelijk! Zelfs verloren brood wafels, want dat toont Jeroen De Pauw in het programma. Hij pairt ze met vanille ricotta, kersencompote met amaretto en een notencrunch!

DOMO Grill Genius
Gegrild wordt er met de handige Grill Genius van DOMO, dé held in de keuken voor het grillen van vlees of vis, en in het bijzonder voor steak. Je kiest tussen één van de 8 automatische programma’s, de gewenste bakwijze en je vlees (of vis) is steeds perfect gebakken. De grill detecteert automatisch de dikte van het vlees/vis om de baktijd aan te passen voor een perfecte cuisson. Zelf eens proberen? Maak dan deze gegrilde steak met pasta en een sausje van pancetta, citroen en tomatenblokjes.

Afbeelding met voedsel, bord, tafel, gerecht

Automatisch gegenereerde beschrijving

DOMO Soupmaker met sauteerfunctie
Heb je plots zin in een dampende kom soep met verse groenten? Met deze Soupmaker van DOMO is dat geen enkel probleem en bovendien kan je eerst je groentjes wat aanstoven alvorens je de soep begint te koken!  Daarnaast kan je met dit toestel bijvoorbeeld ook zelf confituur of compote bereiden. Jeroen gaat in het programma voor een lekker soepje van puntpaprika’s en werkt het nog af met pestomascarpone en tijmcroutons.

Afbeelding met voedsel, sap, tafel, maaltijd

Automatisch gegenereerde beschrijving

DOMO Barbecue Genius 
Wil je graag een gezellige barbecue organiseren, maar geen zin in al het gedoe met gasflessen of kolen? Dan is de Barbecue Genius van DOMO de ideale oplossing. Het werkt sneller doordat een elektrische barbecue snel op temperatuur is én je kan zelfs de temperatuur van beide bakplaten afzonderlijk instellen. Receptidee van Jeroen: gegrilde kabeljauw met gebakken courgette, compote van kerstomaat, spinazie en couscous.

Afbeelding met voedsel, bord, overdekt, Keuken

Automatisch gegenereerde beschrijving

DOMO Deli-fryer met kijkvenster 
Snel en eenvoudig een gezonde en heerlijke maaltijd op tafel toveren? Easy peasy met de Deli-fryer van DOMO. Je verliest geen tijd met voorverwarmen, je kan meteen de bereiding in de heteluchtfriteuse plaatsen en je kan het bakproces volgen dankzij het kijkvenster. De snelle luchtcirculatie zorgt voor snel en energiezuinig frituren. Enkel de temperatuur en timer instellen, even wachten en … ping! Het eindsignaal geeft aan dat je bereiding klaar is. Wist je trouwens dat je er ook perfect gebak in klaar kan maken? Zoals deze muffins met witte chocolade en blauwe bessen!

Zelf aan de slag
Wil je zelf aan de slag gaan met één van deze leuke toestellen? Je kan ze heel gemakkelijk aanschaffen op de gloednieuwe webshop van DOMO! Hier vind je niet enkel info over de toestellen maar ook onderhoudstips, extra inspiratie zoals recepten en promo’s. Vergeet dus ook zeker niet de DOMO website, de social media kanalen en DOMO ambassadeurs in de gaten te houden voor nuttige kortingscodes!

WIN WIN WIN
Je kan ook hier meedoen met onze wedstrijd, je maakt kans op één van de 10 Snack Party 2-in-1 toestellen.

Afbeelding met persoon, kleding, keukenapparaat, glimlach

Automatisch gegenereerde beschrijvingLees ook...