Culinaire madness op Tomorrowland 2014

Twee weekends lang gaven tal van culinaire grootheden het beste van zichzelf op de tiende editie van Tomorrowland. Njam! ging een kijkje nemen en kwam op het festival ook een aantal njam!-chefs tegen.

Tomorrowland-cocktail door Manuel Wouters

De enige echte Tomorrowland-cocktail, die vond je bij Manuel Wouters van cocktailbar Sips. Komkommer, limoen en wodka waren de hoofdingrediënten voor dit verfrissend drankje dat vlot over de toonbank ging!

Tomorrowland Manuel Wouters

Dat er op heel het festival enkel gewerkt wordt met producten van topkwaliteit staat buiten kijf. Zo werden de aardbeien, gebruikt in cocktails als Strawberry Daiquiri, speciaal voor het festival gekweekt door de veiling van Hoogstraten!   

Tomorrowland Aardbeien

Secret Resto

Op een geheime locatie, verwerkt in de mainstage van Tomorrowland, konden “some happy few” gaan genieten van een vijf-gangenmenu geserveerd door topchefs Sergio Herman en Kobe Desramaults. Kostprijs van het gehele plaatje? Maar liefst 15.000 euro per tafel van twaalf. De opbrengst hiervan? Die wordt aan het goede doel geschonken!

Tomorrowland Sergio Herman

Tomorrowland Dessert Secret Resto

Peppe’s verse pizza & pasta

Njam!-chef Peppe Giacomazza bracht samen met enkele Siciliaanse collega’s de Italiaanse keuken tot op het festival. Naast krokante pizza’s, gebakken in authentieke houtovens, kon je ook proeven van overheerlijke, verse pasta’s. Onze favoriet? De ravioli met een truffelroomsausje!

Tomorrowland Peppe Giacomazza

Ravioli Truffel Tomorrowland

B-eat

B-eat, where music meets food. In B-eat sloegen een DJ en een sterrenchef de handen in mekaar om enkele culinaire hoogstandjes te serveren aangepast aan de muziek! Onder andere Roger van Damme, Wout Bru, Bart de Pooter en Peppe Giacomazza passeerden hier de revue. Njam!-chef en chocolatier Dominique Persoone zorgde voor enkele zoete lekkernijen op de beats van Dimitri Vegas & Like Mike! Daarnaast mocht hij hen ook feliciteren met hun platinum plaat voor “Bringing Home the Madness”! 

Roger van Damme Tomorrowland

Dimitri Vegas Like Mike Platinum

Het volledige album njam! @ Tomorrowland kan je hier bekijken! 

Lees ook...