Verrassend Paschka

In het nieuwe programma Verrassend Paschka gaat njam!-patissier Roger van Damme aan de slag met de verse kaas Paschka. Het product dat al sinds 1970 op de markt is roept bij velen een gevoel van nostalgie op maar is voor anderen misschien nog nieuw en onbekend. Daarom vertellen we je graag wat meer over dit heerlijke broodbeleg!

Wat is Paschka?

Paschka is een combinatie van verse kaas met fruit of chocolade. Het is een heerlijk beleg om op je boterham te smeren maar met deze lekkernij kan je nog veel meer doen. Paschka op je pannenkoek, een heerlijke milkshake met Paschka of verwerk je favoriete Paschka eens in een dessertje! De Paschka smeerpasta is beschikbaar in acht verschillende smaken, zo is er zeker voor ieder wat wils. Wie houdt van een fruitige smaak kan kiezen tussen Paschka Banana, Gekonfijt fruit, Ananas of Aardbei. Voor de zoetebekken en chocoholics is er Paschka Chocolade, Straciatella, Praliné en Speculoos verkrijgbaar.

Verassend Paschka

In het nieuwe programma Verrassend Paschka nodigt njam!-patissier Roger van Damme vier Paschka-liefhebbers uit en samen met hen maakt hij heerlijke dessertjes op basis van Paschka klaar. Laat je inspireren en ontdek hier de receptjes:

Brownie en chocomousse met paschka chocolade Rolbiscuit met Paschka Aardbei

Sushi van witbrood met Paschka speculaas Tempura en sabayon met Paschka Banana

Zin gekregen om zelf aan de slag te gaan? Je vindt Paschka in de supermarkt en bij de beenhouwer. Voor meer info over het product kan je terecht op www.paschka.be.

Geef jouw score

Reacties

  • Wees de eerste om te reageren