Schuif aan tafel in het Studio 100 Pop-Up Theater en steun Kom Op Tegen Kanker!

Voor het tweede jaar op rij zullen heel wat dappere Studio 100-collega’s– met maar liefst twee teams- de 1000km fietsen voor Kom Op Tegen Kanker. Maar ook de lopers onder het Studio 100-personeel dragen hun steentje bij want zij gaan dit jaar ook met twee teams de 100km lopen voor Kom Op Tegen Kanker. Om onze collega’s te steunen en het nodige inschrijvingsgeld in te zamelen, organiseren wij op dinsdag 24 maart een overheerlijk eetfestijn in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Kom genieten van onze overheerlijke njam!-gerechten, met liefde bereid door het Studio 100-personeel.

Op dinsdag 24 maart openen de Studio 100-collega’s een pop-up njam!-restaurant ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Daar kan je samen met je gezin/familie/vrienden komen proeven van heerlijke njam!-gerechten.  Geniet van lekkere balletjes in tomatensaus naar een recept van Peter Goossens of van Peppe Giacomazza zijn smakelijke farfalle met scampi, courgette en pesto van pistache. 

Liever een dagje geen vlees of vis op het menu? Geen probleem! Onze collega’s bereiden ook de overheerlijke linzencurry met courgette, broccoli en puntpaprika van healthy foodie Steffi Vertriest! Voor een vers bord van één van deze heerlijke njam!-gerechten betaal je slechts €15 per volwassene en €9 voor een kinderportie (-12 jaar).

Om al onze gasten zo vlot en goed mogelijk te kunnen bedienen, delen we de avond op in twee shiften:

Shift 1: Apéro vanaf 17u00 – hoofdgerechten worden geserveerd tussen 18u00 & 19u30 – dessert vanaf 19u30

Shift 2: Apéro vanaf 19u00 – hoofdgerechten worden geserveerd tussen 20u00 & 21u30 – dessert vanaf 21u30

Aperitief- en dessertbar

Als aperitief serveren we een heerlijk apérobord met verschillende delicatessen.  Na het hoofdgerecht kan je nog verder genieten van een heerlijk kopje koffie met een huisbereide chocomousse naar een recept van Roger van Damme of een zalige tiramisu naar het heerlijke recept van Peppe Giacomazza.  

*Aperitief en/of dessert kan enkel ter plaatse betaald worden. Reserveren op voorhand voor aperitief/dessert is niet nodig.

Reserveer hier jouw tafel en hoofdgerecht! 

De volledige opbrengst van deze culinaire actie is ten voordele van onze deelname van maar liefst vier teams die samen 1000km fietsen en 100km lopen voor Kom Op Tegen Kanker.

Hopelijk tot dan!

Het personeel van njam! & Studio 100

Met dank aan