Ontdek de heerlijke frietjes van McCain

Een goed frietje, dat gaat er altijd in bij The Messy Chef Jelle! In het njam!-programma 'In De Mix' gaat hij dan ook aan de slag met de oven- en Airfryer frietjes van McCain. Ontdek hier wat deze frietjes zo bijzonder maakt en met welke creaties Jelle iedereen aan tafel lokt! 

Afbeelding met persoon, overdekt, muur, keukenapparaat

Automatisch gegenereerde beschrijving

De heerlijke ovenfrietjes van McCain 

Ovenfrietjes moeten niet onderdoen voor de klassiek friteuse friet! McCain heeft een breed assortiment aan ovenfrietjes die worden bereid zonder toevoeging van extra olie. Reden te meer om er zorgeloos van te genieten. Er is voor ieder wat wils: frietjes met een klassieke snit die geliefd zijn bij jong en oud, allumettes die heerlijk dun zijn en elke maaltijd de nodige crunch geven of brede frietjes met een zachte aardappelsmaak. 

Afbeelding met Fastfood, Snack, voedsel, groente

Automatisch gegenereerde beschrijving

Messy Chef Jelle weet met deze heerlijke ovenfrietjes wel raad en maakt er stuk voor stuk originele creaties mee. Wat dacht je van klassieke ovenfrietjes met bloemkool in witte saus? Of brede frietjes met camembert? De dunne allumettes  combineert hij dan weer met halloumi en tzatziki. Gerechtjes om je duimen en vingers bij af te likken! 

Het gemak van de Airfryer frietjes van McCain 

De Airfryer frietjes van McCain zijn lekker krokant en dat zonder de toevoeging van extra olie. Daarnaast maak je ze ook heel eenvoudig en snel klaar: in 10 minuten tover je gemakkelijk én zonder geur een portie heerlijke frietjes op tafel. Of het nu gaat om een bijgerecht met vis, vlees, een verse salade of gewoon op zichzelf - de Airfryer frietjes kunnen op verschillende manieren worden geserveerd. Het assortiment van McCain bevat zowel klassiek frietjes voor in de Airfryer alsook allumetttes, de allerfijnste frietjes.

Afbeelding met persoon, muur, overdekt, kleding

Automatisch gegenereerde beschrijving

Messy Chef Jelle weet ook met deze frietjes wel raad. Hij combineert ze met scampiburgers, belegt ze met een lekkere caerarsalade of een pittige chili con carne. Ideaal om vrienden en familie mee in de watten te leggen!

Afbeelding met voedsel, sandwich, Fastfood, Amerikaans eten

Automatisch gegenereerde beschrijving

Zorgeloos genieten van frietjes 

Wist je trouwens dat 90% van de McCain producten een A- of B-Nutriscore dragen in België, Frankrijk en Duitsland? Reden genoeg om extra te genieten van deze lekkernijen! Als dagelijkse kost, doordeweekse verwennerij, feestmaaltijd of tijdens een smakelijk weekend? De frietjes van McCain zorgen steeds voor een authentieke ervaring!

WIN WIN WIN
Maak kans op een jaar lang gratis McCain frietjes! Doe hier mee met onze wedstrijd, succes!


Lees ook...