Ontdek Azië op het Amazing Asia Festival

Voor het zesde jaar op rij brengt het Amazing Asia Festival een (culinaire) Aziatische beleving naar Vlaanderen. Dit jaar gaat het festival door tijdens 6 verschillende weekenden en op 6 verschillende locaties: Hasselt, Antwerpen, Leuven, Laakdal, Vilvoorde en Gent. Het festival zit bomvol cultuur, heerlijk eten en natuurlijk veel gezelligheid!

Een culinaire ontdekkingsreis 

De foodies onder ons kunnen er zeker hun hart ophalen. Zodra je het festival binnenkomt word je verwelkomt door de heerlijke geuren van de Aziatische keuken. Met meer dan 50 standhouders is er dus een overvloed aan culinaire hoogstandjes en unieke gerechtjes gaande van Vietnamese springrolls tot pittige Thaise curry's. En voor wie een verfrissend drankje wel kan waarderen, moet zeker eens langsgaan bij de zomerbar voor een lekkere tropische cocktail.

Entertainment voor Iedereen

Op het festival is er niet alleen maar lekker eten, maar er is ook veel te doen! Overdag kun je genieten van live muziek, workshops volgen en Aziatische dansshows bekijken. Ook voor kinderen valt er genoeg te beleven, van springen in het springenkussen tot aan zweven in de zweefmolen. Zodra de avond valt, staan er verschillende avondshows op de planning, waardoor je de hele nacht door kunt dansen en genieten van de gezelligheid.

Reisinspiratie 

Als je Azië echt wilt verkennen, passeer dan zeker langs de reisexperts. Zij weten alles over de beste bezienswaardigheden om te ontdekken en kunnen je inspireren met genoeg verhalen en handige tips. Het festival biedt je dan ook een levendige voorproefje van een reis naar Azië!

Kortom, ga genieten op het Amazing Asia Festival. Het is dé plek om te genieten van de heerlijke Aziatische keuken en de mooie cultuur, allemaal hier in België! Ga op Aziatische ontdekkingsreis en beleef een dag vol muziek, heerlijk eten en nog zoveel meer. Trommel je vrienden en familie op en laat je verrassen door de Aziatische cultuur!

Kan je niet wachten en wil je je alvast onderdompelen in de Aziatische keuken? Dan hebben wij al 5 heerlijke recepten voor je opgesomd:

Praktische informatie

Hieronder vind je alle locaties en datums van het Amazing Asia Festival, nog meer informatie vind je hier

Hasselt

24-25-26 mei 2024

Kapermolenpark (koning boudewijnlaan)


Antwerpen

14-15-16 juni 2024

Boeienweide (Frederik van eedenplein)


Leuven

5-6-7 juli 2024

King power stadion (kardinaal mercierlaan)


Laakdal

9-10-11 augustus 2024

Domein de vesten (Kanaalweg 6)


Vilvoorde

30-31 aug- 1 sep 2024

Drie fonteinen (Beneluxlaan 32)


Gent

13-14-15 september 2024

Arsenaal site (Brusselsesteenweg 602)

Lees ook...