Njam! op Hapje-Tapje in Leuven!

Afgelopen weekend gaven de njam!-chefs Roger van Damme, Jan Tournier en Dominique Persoone het beste van zichzelf tijdens een kookdemo op het Leuvense culinaire festival Hapje-tapje! De njam!-redactie ging met hen mee en ontdekte alle leuke troeven dit  grootse zomerevenement in Leuven!

Hapje Tapje

Het culinaire festival dat dit jaar aan zijn 26ste editie toe was had weer heel wat lekkers in petto voor de Bourgondische levensgenieter. De oude markt was naar goede gewoonte weer the place to be voor alle bierliefhebbers. Het Hapje-Tapje biergamma bestond uit menig pareltjes uit de Belgische Biercultuur.

Wie na een lekker biertje graag wat anders om te smullen wou, die kon terecht op de culinaire markt in en rond de muntstraat. De verschillende gezellige kraampjes  boden de bezoekers een ruim assortiment aan hapjes en drankjes. Kortom voor ieder wat wils!

Hapje Tapje

Hapje Tapje

Wie graag njam!-chefs Jan Tournier, Dominique Persoone of Roger van Damme eens aan het werk wou zien, die moest op de Grote Markt zijn waar de chefs een demonstratie van hun kookkunsten gaven!

Op het menu:

- Salade van noordzeekrab met sneeuw van mierikswortel (Jan Tournier)

Hapje Tapje

- Watermeloen met tomaat, aardbei en framboos (Roger van Damme)

Hapje Tapje

- De lekkerste chocoladepasta (Dominique Persoone)

Hapje Tapje

Het volledige fotoalbum 'Hapje-Tapje Leuven' kan je hier bekijken!

Lees ook...