KitchenAid en Open Vuur, een perfecte match!

KitchenAid was onze rots in de branding tijdens de opnames van het gloednieuwe programma ‘Open Vuur’. Ze hebben een hele handige collectie met draadloze keukenapparaten uitgebracht. Aangezien de opnames in open lucht plaatsvonden waren dit de ideale toestellen om te gebruiken bij de bereiding van de gerechten.

De cordless collectie bevat 3 producten:

  • De draadloze handmixer met 7 snelheden
  • De draadloze staafmixer
  • De draadloze hakmolen van 1,19L

Elke keer je aan het koken ben en je hebt één van je keukenapparaten nodig om iets te bereiden verplaatst je je naar dat ene plekje waar er een stopcontact is. Vervolgens begin je te sukkelen met het snoer dat in de weg hangt. Herkenbaar? Met de draadloze collectie van KitchenAid is dit verleden tijd en heb je hier helemaal geen last meer van! Je kan gaan en staan waar je maar wilt. Zonder snoeren heb je trouwens ook geen vervelende rommel op je aanrecht. Opgeruimd en een strakke, eigentijdse look en geen wirwar meer van snoeren die vies kunnen worden. Je hoeft je apparaten niet meer te verstoppen om ze netjes op te bergen. De draadloze staafmixer, draadloze hakmolen en draadloze handmixer zijn zo stijlvol dat je ze vol trots een plekje op je aanrecht geeft.

We zijn allemaal gewend aan het aansluiten van apparaten, zoeken naar een geschikt stopcontact en werken binnen de beperkingen van het snoer.  De draadloze keukenapparaten van KitchenAid bieden je een geheel nieuwe ervaring. Laad ze gewoon op wanneer het indicatielampje dat aangeeft en ze zijn altijd klaar voor gebruik.

De draadloze keukenapparaten bieden alle kracht die je verwacht, zonder snoer. Met de draadloze hakmolen, staafmixer en handmixer kun je altijd en overal maken wat je wilt. De oplaadbare lithium-ionbatterij zorgt voor optimale gebruiksduur en prestaties. Bereid je gerechten met genoeg vermogen na één keer opladen. En dit alles hadden onze chefs Dominique Persoone, Tom Degroote, Jord Althuizen en Sarah Puozzo meteen begrepen.

Tijdens de opnames maakten ze een heleboel low & slow-bereidingen op een open vuur. Naast het vlees moesten er natuurlijk nog recepten gemaakt worden. Zo gebruikten ze bijvoorbeeld de staafmixer voor de melk op te kloppen om een luchtige cappuccino te maken en de hakmolen voor de lekkerste sausjes. Ben jij benieuwd naar wat de chefs ermee gemaakt hebben kijk dan naar de nieuwe afleveringen van ‘Open Vuur’!

Wil jij net zoals onze chefs niet meer afhankelijk zijn van al die snoeren in je (buiten)keuken? Ontdek de draadloze collectie hier!

WIN WIN WIN

Bovendien maak je kans op deze cordless set van 3 zwarte draadloze toestellen. Doe hier mee met onze wedstrijd en wie weet staan deze toestellen binnenkort bij jou te blinken.

Lees ook...