Het barbecueseizoen is begonnen, ontdek het heerlijke BBQ-wijnpakket van Wijnbeurs

Mooi weer, goed gezelschap, een BBQ vol lekkernijen en een heerlijk bijpassend wijntje, meer heb je niet nodig om een geslaagde avond te organiseren. We delen onze favoriete BBQ gerechten graag met jullie en we hebben een hele mooie en exclusieve aanbieding voor alle wijnliefhebbers onder ons! 


Wijntje bij de BBQ? Samen met de Wijnbeurs stelden we een heerlijk BBQ wijnpakket samen! Wijnen die ideaal zijn om van te genieten samen met vrienden en familie. Ontdek de fruitige en frisse rosé, die perfect kan dienen als aperitief of bij een fris slaatje. Geniet van de gelaagde Granacha, lekker bij paella of bij een stukje vlees van de BBQ.


Speciaal voor alle njam!-fans is dit pakket ter waarde van €59,22 nu exclusief verkrijgbaar aan een actieprijs van €44,15 inclusief gratis verzending. Bestel het BBQ wijnpakket hier met de code NJBB522! 

Gemarineerde gamba's met Les Murgers Méditerranée Rosé
Een heerlijke, delicate rosé afkomstig uit de Provence. Deze rosé onderscheidt zich door zijn delicate, frisdroge stijl met intens framboos- en grapefruitkarakter. Aantrekkelijk stuivend van geur, elegant maar toch intens van smaak. Heerlijk bij gegrilde gamba's!  

Côte à l'os met Sekeida 'Mountain Vineyard' Garnacha
Deze top-Garnacha van oude stokken werd op 800 m tot 1000 m hoogte volledig met de hand geoogst. Daarom bijzonder fris en gelaagd vol fruit, mokka en rokerig eikenhout. Past perfect bij een stukje côte à l'os!  

Nog meer BBQ inspiratie? Ontdek al onze BBQ gerechtjes hier!

Wil je meer weten over deze wijnen of ben je benieuwd naar meer waanzinnige wijndeals? Je vindt alle informatie op de website van Wijnbeurs.

Lees ook...