Geniet van een exquis menu van njam!-chef Johan Segers bij spektakel-musical Red Star Line

In het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs kan je dit najaar opnieuw gaan genieten van de spektakel-musical Red Star Line. Deze musical vertelt het verhaal van miljoenen landverhuizers die op zoek gaan naar een betere toekomst in Amerika. Een bezoek aan deze spektakel-musical kan gecombineerd worden met een exquis diner, samengesteld door njam!-chef Johan Segers, in de exclusieve Chef’s Club die gelegen is in het Studio 100 Pop-Up Theater.

Een bezoek aan de Chef’s Club is een exclusieve beleving voor al je zintuigen. In een uitgelezen kader kan je genieten van een uitmuntend menu, speciaal door Johan Segers gecreëerd voor de bezoekers van Red Star Line. Het verhaal van de reis die de landverhuizers in de musical afleggen wordt weerspiegeld in de gerechten die hij serveert. Johan haalde zijn mosterd in het archief van het Red Star Line Museum in Antwerpen. Hij dook oude menukaarten in op zoek naar originele gerechten die destijds geserveerd werden in de verschillende klassen. Het resultaat is een creatief menu doorspekt met authentieke smaken van toen en gemaakt met hedendaagse topproducten. Zo bevat het menu onder andere een heerlijke aardappelsoep afgewerkt met buikspek, een salade van kreeft en een heuse beef wellington met seizoengroentjes. Kortom: spektakel-musical Red Star Line wordt vertaald in een culinaire reis op je bord.

Dat njam!-chef Johan Segers gevraagd werd om een menu samen te stellen rond de musical Red Star Line was een evidente keuze. Johan Segers hoort ontegensprekelijk bij de iconen van de Belgische kokswereld. Zijn restaurant '’t Fornuis' is al sinds 1977 een vaste waarde in Antwerpen. Het is ondergebracht in een oude woning uit de 17de eeuw, op een steenworp van de Groenplaats. Door de jaren heen bouwde Johan Segers een onverwoestbare reputatie op, die in 1986 werd bekroond met een Michelinster Van Gault&Millau krijgt hij nog steeds een meer dan verdiende 17/20.

Zin gekregen om te komen genieten van een exclusieve theaterbeleving van wereldformaat gecombineerd met een gastronomische hommage samengesteld door sterrenchef Johan Segers? Bekijk dan hier alle info omtrent het programma van de Chefs Club en boek je plaatsen!

Lees ook...