De Gezonde Goesting

Honger? En vooral goesting in gezond? Dan moet je vanaf 12 april bij njam! zijn voor het nieuwe programma De Gezonde Goesting waarin healthy foodie & blogster Steffi Vertriest je kilo’s inspiratie geeft!

de gezonde goesting
In het gezellige njam!-restaurantje De Gezonde Goesting roert de healthy foodie Steffi in de potten. Ze kookt voor al wie wil afkicken van de suikerverslaving, wie op zoek is naar makkelijke manieren om meer groenten en fruit te eten en voor wie gezonde alternatieven voor de cheeseburger en aanverwanten zoekt. Kortom, al wie beter wil eten en daar een reden voor heeft, zet zich bij haar aan de toog. Steffi serveert zowel ontbijt als lunch, diner en allerlei tussendoortjes. Ze beantwoordt ook alle vragen van haar gasten over de gezonde keuken en haar ingrediënten. Zo krijg je naast kookadvies ook heel wat healthy tips & tricks mee.

Steffi Vertriest:“Gezonder gaan eten heeft zo’n waanzinnig positieve invloed op mij gehad dat ik er helemaal gepassioneerd door ben geworden. Ik ben dan ook superenthousiast dat ik dit nu met de njam!-kijkers mag delen!”

Klaar om geïnspireerd te worden door Steffi’s happy healthy food? Proef & praat mee in De Gezonde Goesting!


Steffi Vertriest
Voor Steffi begon het allemaal toen ze bye bye zei tegen de cheeseburger en besliste om gezonder te gaan leven. De Antwerpse twintiger paste haar levensstijl grondig aan: ze begon te sporten, optimaal te ontspannen en bovenal gezond te koken. Sindsdien deelt ze haar recepten op haar blog www.byebyecheeseburger.be en volgt ze een opleiding als voedingsconsulente. Naast voeding maakt ook yoga een groot deel uit van haar gezonde levensstijl.  Steffi is energiek, gezond, positief, kook-en eetgraag, kortom ze is de healthy foodie die je zal besmetten met haar leuke levensstijl in De Gezonde Goesting.

De Gezonde Goesting, vanaf 12 april elke dinsdag om 17u30, 21u15 en 23u35 op njam! 

 

Lees ook...