Culinair genieten op Tomorrowland 2018

Naar jaarlijkse gewoonte trekt de njam!-redactie naar De Schorre in Boom voor Tomorrowland. Het festival staat er om bekend het heerlijkste festivalfood aan te bieden en dat moest natuurlijk uitgetest worden. Ontdek hier onze favorieten!

Aperto

Voor het tweede jaar op rij kan je de ‘Tastes of the world’ ontdekken in het Aperto restaurant. Nick Bril (The Jane) en zes jonge, talentvolle chefs van Jong Keukengeweld presenteren hier hun populairste gerechten. De hapjes zijn afkomstig van de hand van Nick Bril en de chef van de dag serveert het hoofdgerecht. Alle gerechten worden als sharing plates geserveerd. De open keuken is uitgerust met de stijlvolle en hypermoderne toestellen van partner Miele. 

Restaurant Brasa

Nieuw op de weide van Tomorrowland en met een ongelofelijk uitzicht over het water: restaurant Brasa. Een nieuw grillconcept waar je kan kiezen tussen vlees-, vis- of kaasgerechten. Denk maar aan een Tomahawk steak, gamba’s of burrata. Alle gerechten worden klaargemaakt op de Ofyr Grill.

Secret Resto door Likoké (Piet Huysentruyt)

Bekend volk op Tomorrowland! Piet Huysentruyt kookt dit jaar in de Secret Resto, verscholen in de Main Stage, voor telkens 12 gasten tijdens 6 verschillende diners. De opbrengsten gaan naar de Love Tomorrow Foundation.

Nieuwe foodstandjes

Er vielen dit jaar heel wat nieuwe gerechten te proeven op het festivalterrein van Tomorrowland. Wij deden een rondje en kozen onze favorieten uit!

Vietnamese rice bowl – Banh Mi Brussel

Burrata – Kaasaffineurs Van Tricht 

Broodje kroket - Blendbrothers

Veggiebal - Balls & Glory 

Sweet dreams - Roger van Damme

Onze eigenste njam!-chef Roger van Damme heeft dit jaar ook een eigen stand op Tomorrowland. Je kan er heerijke pannenkoeken, wafels en ijsjes krijgen. Heaven! 


Reacties

  • Wees de eerste om te reageren