Cocktaillolly's

Een recept van Jeroen De Pauw

Ontdek meer over de heerlijke tomaten van Looye!

Ontdek meer over de heerlijke tomaten van Looye!

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
1 dl Batida de Coco
1 dl suikerwater
chocoladegaletten
geraspte kokosnoot
1 perzik
0,5 blikje Ice Tea
2 dl perziksiroop
2,5 dl wodka
1 kiwi
1 dl Bacardi
1 dl suikerwater
1 dl limoengrenadine
verse frambozen
1 dl tequila
1 dl frambozensap
1 dl suikerwater

Bereiden:

Cocktaillolly’s zijn een superleuk idee voor een feestje thuis. Als je hiermee op de proppen komt als aperitief of op een warme zomeravond na een barbecue, dan mag je er zeker van zijn dat je die avond erg populair bent!

Batida de coco / chocoladelolly:

Doe enkele chocoladegaletten in de lolly’s. Meng alle andere ingrediënten door elkaar en vul de lolly’s. Zet minstens een dag in de diepvriezer.

Wodka / perziklolly:

Schil en snij de perzik in kleine blokjes en doe dit in de lolly’s. Meng alle andere ingrediënten door elkaar en giet dit in de lolly’s. Zet minstens een dag in de diepvriezer.

Bacardi / limoen / kiwilolly:

Schil en snij de kiwi in blokjes en doe dit in de lolly’s. Meng alle andere ingrediënten door elkaar en giet dit in de lolly’s. Zet minstens een dag in de diepvriezer.

Tequila / frambooslolly:

Doe de verse frambozen in de lolly’s. Meng alle andere ingrediënten door elkaar en giet dit in de lolly’s. Zet minstens een dag in de diepvriezer.

Tip: Lolly’s met alcohol bevriezen niet zo snel als niet-alcoholische lolly’s. Het is dus erg belangrijk dat je ze minstens een dag in de diepvries zet, maar hoe langer hoe beter!

Inspiratie & blog