Urban Barbecue

Mooi weer, weelderige groene hagen en moestuintjes vol lekkers. Het is duidelijk dat het barbecueseizoen op volle gang komt.

Maar met het nieuwe zomer barbecueprogramma van Njam trekt de kookzender ditmaal naar de stad. Het wordt “hot in de city” want de chefs gaan lekker bakken, grillen en braden op een uniek gelegen dakterras met de Antwerpese kathedraal op de achtergrond.

Om je vrienden op een zomerse dag culinair te verwennen heb je uiteindelijk niet veel nodig.. Dat bewijzen chefs Michael Vrijmoed en Bart Desmidt. De creatieve chefs maken -met hulp van hun trouwe sous-chef- tal van originele gerechten en geven culinaire inspiratie zodat iedereen wel iets kan opsteken om de zomer extra smakelijk te maken.

In deze 8-delige culinaire zomerreeks van om en bij de 25 minuten koken Michaël Vrijmoed van Restaurant Vrijmoed en Bart Desmidt van Restaurant Bartholomeus voor een groepje gasten.

Per aflevering is er dus één chef die zijn zomermenu etaleert.

Qua locatie slaat de kookzender haar barbecue tenten op op het exclusieve terras van het Hilton Antwerp Old Town. Vijf hoog met zicht op de Groenplaats en de imposante kathedraal, da’s het ideale kader voor een lekkere Urban Barbecue.


Dit zag je in het programma