Sarah's Sweet Table

Zondag is vanaf nu bakdag op njam!. In Sarah's Sweet Table zet patissier Sarah Renson de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. Sarah leerde de kneepjes van het vak bij de crème de la crème van de patisserie en startte daarna haar eigen patisseriezaak in Leuven. En met succes! Haar homemade gebak vliegt de deur uit en staat intussen in heel wat Vlaamse horecazaken op de kaart. De passie voor "all things sweet" geeft ze nu ook met veel plezier door in haar allereerste bakprogramma op njam! Ga thuis zelf aan de slag met Sarahs zoete tips en eenvoudige baktechnieken en pak gezellig uit met overheerlijke homemade desserts op je volgende koffietafel. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?

Download hier gratis dit e-book vol zoete tips & recepten

Schrijf je in voor onze mailing en ontvang gratis dit e-book vol heerlijke bakrecepten en nog zoveel meer!

April is bakmaand bij njam! en daarom verzamelden we alles in een praktisch e-book vol zoetigheden en handige tips. Van enkele dingen die je moet weten vooraleer je begint te bakken, tot een mix van bakrecepten met o.a. enkele topcreaties uit het gloednieuwe bakprogramma ‘Sarah’s Sweet Table’. De perfecte start voor een gezellig bakmoment met njam!.

Schrijf je in!

'Oei, er liep iets mis.

We zijn ervan op de hoogte gebracht, en we proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Probeer het later misschien nog eens opnieuw...

Het lijkt erop dat je een ongeldig e-mailadres hebt opgegeven. Kijk even de schrijfwijze na en probeer het dan nog eens.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.


Dit zag je in het programma

Met dank aan

KitchenAid Inex Arm & Hammer Materne Anco ATAG