A la carte

Welke gerechten wil de kijker graag zien klaarmaken op njam? Dat is de vraag die Johan Segers stelde en waarop hij een antwoord geeft in A la carte!

De één heeft een herinnering aan een gerecht uit zijn jeugd en wil Johans hulp om de smaken uit zijn herinnering te reconstrueren, de ander heeft een specifiek probleem bij het bereiden van een gerecht en wil Johans visie hierover weten, en nog iemand anders is gewoon op zoek naar een nieuwe interpretatie van een bepaald gerecht. Kortom, de meest uiteenlopende gerechten en vragen rolden binnen in de mailbox van Johan.

Uit de vele inzendingen koos de chef uiteindelijk 12 gerechten, die hij speciaal voor de kijkers klaarmaakt. En Johan kóókt niet alleen, hij geeft ook een antwoord op al hun vragen. Tips & tricks over de bereidingswijze, achtergrondinformatie over de producten, of suggesties van de chef over combinaties en smaken. In A la carte verklapt Johan al zijn keukengeheimen en legt hij elke stap van A tot Z uit, zodat het recept voor iedereen klaar als een klontje is.

Dit zag je in het programma