Ellemieke Vermolen

Nederlanders kennen haar als actrice, presentatrice en model. Belgen kennen haar dan weer voornamelijk als de vrouw achter sterrenchef Sergio Herman. Zelf, ziet Ellemieke Vermolen zich vooral als actieve mama met een passie voor gezond en lekker eten. En net zoals veel werkende moeders, zoekt Ellemieke dagelijks naar een balans tussen haar werk en haar gezin.

Ellemieke werd in de jaren ’90 bekend als actrice in de Nederlandse reeks Goudkust. Daarna werkte ze voornamelijk als presentatrice voor verschillende Nederlandse televisieprogramma’s. Koken is niet alleen haar passie, het zit Ellemieke in het bloed. Ze groeide letterlijk op tussen de potten en pannen. Haar ouders hadden verschillende horecazaken en haar broer Jeremy is in Nederland een bekende tv-chef. Haar passie voor lekker en gezond eten inspireerde haar tot het schrijven van vier kookboeken, waarin telkens haar gezin en gezond eten centraal staan.

Vanaf 21 juni deelt ze haar passie voor gezond en lekker eten ook op njam! het kookkanaal in haar programma Ellemiekes KIDchen. Op een ongedwongen,speelse manier neemt ze haar kinderen en de kijker mee op een plezierige ontdekkingsreis naar nieuwe smaken en gezonde gerechten.

Recepten van Ellemieke