Ellemiekes KIDchen

Een interessante baan, een druk sociaal leven en een mooi gezin, we willen het allemaal. Ellemieke Vermolen is een werkende mama en vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden. Hoe ze dit voor elkaar krijgt, toont ze graag samen met haar kinderen Noah en Zenna in dit nieuwe njam! programma: Ellemiekes KIDchen.

In het programma zien we hoe Ellemieke haar kinderen enthousiast maakt in de keuken: Noah en Zenna willen helpen met koken, ze willen proeven, ontdekken, en verrassen met hun eigen originele kijk. Ellemieke deelt tips over hoe je kinderen alles op een leuke manier kan leren eten, hoe je moeilijkere ingrediënten aantrekkelijk maakt, en hen leert nieuwe producten te proeven en waarderen. De nadruk ligt hierbij telkens op gezonde en duurzame ingrediënten. Elke aflevering zit dan ook vol leuke tips en interessante weetjes over de ingrediënten.

Ellemieke toont hoe een keuken meer kan zijn dan een plek waar je eten bereidt: het is de plaats waar het gezin samen komt, lacht, speelt, nieuwe ontdekkingen doet en herinneringen maakt.

Dit zag je in het programma

Met dank aan

Hoogstraten Strawberries KitchenAid Stoffels Tomaten Zwilling Demeyere Staub Lassie