Zo kan je zorgeloos barbecueën op een terras, balkon of in een kleine tuin

De zomer is in aantocht en de afgelopen weken was het geregeld al lekker warm. Natuurlijk doen we dan niets liever dan de barbecue aan te steken. Voor mensen met enkel een balkon, een terras of een kleine tuin lijkt dat misschien niet zo simpel maar daar brengt Weber gelukkig verandering in! Met de nieuwe Weber Pulse, een volledig elektrische barbecue, wordt barbecueën eenvoudiger dan ooit!  De Pulse is een ideale oplossing voor als je in een stedelijke omgeving woont, je geen achtertuin hebt of je op je flat niet kunt barbecueën vanwege brandgevaar. Deze barbecue is zeer compact en kan zelfs op een klein balkon geplaatst worden. Handig toch?

Weber ontwierp een volledige Pulse serie waarin verschillende barbecues en accessoires beschikbaar zijn. De Pulse 1000 is met een grilloppervlakte van 41 x 31 cm zeer gemakkelijk in gebruik. Bij de Pulse 2000 gaan ze nog een stapje verder: dankzij de twee grillzones kun je tegelijkertijd verschillende gerechten op individueel instelbare temperaturen bereiden. Beide barbecues zijn apart te verkrijgen of met een stand. Om je barbecue-ervaring volledig te maken voegt Weber ook nog een braadspit, pizzasteen en bakplaat toe aan de Pulse serie.

Benieuwd naar dit toptoestel? We zetten graag alle voordelen even voor jullie op een rijtje!

Grillen op hoge temperaturen

De Weber Pulse bereikt in no-time een temperatuur van 300 °cC. De innovatieve technologie van de Pulse serie staat garant voor hoge barbecueprestaties – allemaal elektrisch.

Temperatuurbediening

Dankzij­ de elektronische temperatuurbediening wordt barbecueën eenvoudiger dan ooit tevoren. Met zulke ongeëvenaarde precisie en controle ligt die echte barbecuesmaak gemakkel­ijk binnen handbereik.

Twee grillzones (Weber Pulse 2000)

Dankz­ij de twee grillzones van de Weber Pulse 2000 kan je barbecueën op directe en indirecte hitte. Dat levert veel flexibiliteit op, waardoor je in een handomdraai een complete maalt­ijd op tafel zet.

Verwijderbare onderdelen

Onderdelen als roosters en de opvangschaal z­ijn allemaal gemakkel­ijk weg te nemen. De kuipbekleding kan gewoon in de vaatwasser, zodat hij­ gemakkel­ijk en snel schoon wordt.

Geïntegreerde iGrill-technologie

Met de Weber iGrill technologie houd je de kerntemperatuur van de gerechten gemakkel­ijk in de gaten via je mobiele telefoon. De ingebouwde digitale thermometer kan je eenvoudig via bluetooth aan de Weber iGrill app koppelen.

De nieuwe Weber Pulse maakt barbecueën dus zo zorgeloos als het zou moeten zijn. Ook schoonmaken is kinderspel en de technische accessoires bieden eindeloze veelzijdigheid. Met het braadspit maak je malse kip of sappige braadstukken, de pizzasteen is perfect voor het bakken van brood, desserts en natuurlijk pizza én de bakplaat is ideaal voor wie vis, groenten of andere delicate gerechten wil bereiden op de barbecue.

Lees ook...