Wezel Culinair: hét culinaire festival van de Voorkempen is terug!

Na een afwezigheid van twee jaar maakt ’s-Gravenwezel zich terug op voor hét culinaire orgelpunt van het zomerseizoen. Wezel Culinair, dat een bescheiden start kende in 2010, is ondertussen uitgegroeid tot veel meer dan enkel een plek om de gastronomie uit de ruime regio te komen ontdekken. Lees zeker verder én maak kans op een duoticket om dit festival te bezoeken! 

Na de succesvolle editie van 2019, is ook dit jaar gekozen voor de festivalweide aan de Kaak die optimaal plaats biedt aan een uitgebreid lifestyle concept met naastgelegen parkeergelegenheid. Bezoekers zullen niet alleen culinair kunnen degusteren volgens de vertrouwde formule maar ook de laatste trends voorgeschoteld krijgen tijdens modeshows, kunst ontdekken en prachtige wagens uit het luxesegment kunnen zien. Met een betaalkaart, die nóg makkelijker op te laden is, zal er niet enkel bij de horecastanden maar ook bij de talrijke lifestyle shops geconsumeerd kunnen worden. 

Het festival krijgt dit jaar een hoogstaande première met een Nocturne op donderdagavond 1 september waarbij sterrenchef Roger van Damme de genodigden culinair zal verwennen met een 3-gangen diner. 

Op vrijdagavond 2 september gaan de deuren dan open voor het grote publiek met een vervolg op zaterdag 3 en zondag 4 september. Het event zal nog meer dan anders baden in een feeërieke sfeer en op de tonen van warme achtergrondmuziek, gebracht door de gekende huis-DJ’s. 

Nieuw is ook de Tube of Taste: een verborgen parel op de festivalweide waar onder andere de bekende njam!-chefs Jeroen De Pauw, Wim Ballieu en Dagny Ros Asmundsdottir alsook sterrenchef Viki Geunes hun culinair vakmanschap zullen brengen in een origineel ‘take-out’ concept.

Voor alle info over tickets, inschrijving voor de Nocturne en praktische zaken: www.wezelculinair.be.

WIN WIN WIN

Wil jij graag dit culinaire festival bezoeken? In samenwerking met de organisatie schenken we 10 duotickets weg. Doe hier mee met onze wedstrijd en maak kans! 


Lees ook...