Power to the bean met De'Longhi's PrimaDonna Soul volautomatische espressomachine

Laat je koffieboon optimaal tot haar recht komen dankzij De'Longhi’s nieuwe volautomatische espressomachine!

Bij njam! genieten we niet alleen van lekker eten, we doen dat evenzeer van een perfect gezet kopje koffie. Dat zetten is een kunst op zich en verschillende aspecten bepalen mee de smaak, geur en textuur. En we geven het toe: voor ’s morgens maken we het ons graag gemakkelijk en dan komt de hulp van een goede espressomachine zeer goed van pas. We introduceren jullie graag onze nieuwe favoriet: De'Longhi PrimaDonna Soul.

Laat je koffieboon spreken

Het allerbelangrijkste in een kop koffie zijn natuurlijk de koffiebonen. En daarbij gaat het echt niet alleen over het verschil tussen Arabica of Robusta. Het is belangrijk om te beseffen dat werkelijk elke koffieboon anders is en een eigen aroma, zuurtegraad en smaak heeft. Tijdens het brandproces worden de smaken uit de boon geëxtraheerd en bepaalde aspecten versterkt of net afgezwakt. Het zijn die karakteristieken van de koffieboon die je naar voren wilt halen in je tas koffie. Met de nieuwe De'Longhi PrimaDonna Soul kan je ervoor zorgen dat net die unieke smaak optimaal tot zijn recht komt. Het is immers de enige volautomatische espressomachine waarvan je in enkele drukken de instellingen kan aanpassen om de ideale koffie-extractie uit te voeren.

Power to the Bean met de Bean Adapt Technology

De De'Longhi PrimaDonna Soul beschikt over een unieke technologie die ervoor zorgt dat je met één klik het beste uit je koffiebonen haalt. De technologie past de instellingen van de machine aan naargelang de koffieboon die je gebruikt. Aan de hand daarvan worden de maalgraad, de dosis koffie en de temperatuur aangepast om zo de perfecte extractie te garanderen. Zo krijgt je koffieboon de hoofdrol in de koffie, en jij meer smaak, kwaliteit en koffieplezier. Power to the Bean, please

Van Latte tot Doppio

Een ander voordeel van de PrimaDonna Soul zijn de talloze recepten die je met één druk op de knop kan klaarmaken. Van een echte Italiaanse espresso tot een schuimrijke cappuccino. De machine komt inclusief 21 unieke recepten die je naar hartenlust met jouw favoriete koffiebonen kan combineren. Zo worden de mogelijkheden echt eindeloos. Bovendien beschikt het toestel over enkele speciale functies, zoals het maken van ijskoffie en cortado. En die perfecte schuimlaag? Ook die is gegarandeerd. Dankzij het LatteCrema-systeem kan je tevens dranken op melkbasis bereiden. Stoom, lucht en melk worden in no-time in de juiste verhoudingen gemengd en dat zorgt voor het perfecte melkschuim. Je kan hiervoor ter vervanging van melk trouwens ook soja- of amandeldranken gebruiken. 


Zet een espresso met je smartphone

De De'Longhi PrimaDonna Soul espressomachine beschikt niet alleen over een grote 4,3 inch hoge resolutie touchscreen, je kan ze ook bedienen met… je smartphone. Dankzij de Coffee Link App kan je jouw smartphone linken met de machine en zo wordt deze het bedieningspaneel. Je hoeft dus niet meer van tafel recht te staan vooraleer je perfecte espresso gezet is. In de app ontdek je tevens verschillende personalisatieopties, koffie-advies en heerlijke suggesties. 

Meer informatie over de De'Longhi PrimaDonna Soul koffiemachine ontdek je via deze link