Ontdek kokend water uit de kraan én herontdek Belgisch water met GROHE

In het derde seizoen van ons njam!-programma ‘Klaar in 20 minuten’ gingen onze chefs weer aan de slag met de GROHE kranen. Dankzij de GROHE Red stroomde er meteen kokend water uit de kraan. Handig als je maar 20 minuutjes hebt om een heerlijk gerecht op tafel te toveren! En van al dat koken kregen onze chefs natuurlijk ook dorst. Helemaal geen probleem! Uit de GROHE Blue Home tap je zo een fris glaasje gefilterd water, of zelfs bruiswater. En wil jij kans maken op een GROHE RED kraan? Doe dan hier mee met onze wedstrijd! 

Red jouw huishouden

De GROHE Red kraan is een echte winnaar als je een druk gezinsleven hebt. Snel pasta koken? Dat is vanaf nu een koud, of kokend, kunstje. En of zo’n kraan wel veilig is met al die rondhollende kids in huis? De GROHE kranen zijn volledig veilig en kidsproof ontworpen. 

En daar stopt het nog niet. GROHE maakt jouw leven nog een tikkeltje makkelijker, dankzij zijn intelligente knop met innovatieve drukbediening. Je drukt gewoon simpelweg op een knop om het water te doen stromen. Wist je trouwens dat de kraan een handige potvulfunctie heeft waarmee je in één keer tot wel 3 liter kokend water kan tappen? Zodra de potvulfunctie werkt kun je je duim van de knop halen waardoor je beide handen vrij hebt om de kookpot vast te houden. Handig toch?!

Win een GROHE RED kokendwaterkraan

Red de planeet…

…én je rug! Nooit meer zeulen met zware flessen water, want met de GROHE Blue Home stroomt er zo gefilterd of zelfs bruisend water uit je kraan. Niet alleen je rug, maar ook onze planeet zal je dankbaar zijn. De totale CO2-uitstoot bij een GROHE kraan ligt zo’n 80% lager dan bij flessenwater. Wist je trouwens dat er 7 liter water nodig is om één liter flessenwater te produceren? De missie van GROHE is om België plasticvrij te krijgen en daarin zijn de GROHE watersystemen een eerste belangrijke stap. Het is hoogtijd dat we ons Belgisch water herontdekken, want GROHE Blue is made for Belgian water. 

Red jouw interieur

Naast al die voordelen als gebruiksvriendelijkheid en ecologie, zijn de GROHE kranen gewoon ook een prachtige aanvulling voor jouw interieur. De nieuwe watersystemen hebben namelijk een gereduceerd en puristisch superieur design. Er zijn verschillende designlijnen beschikbaar en meerdere productafwerkingen. Zo zijn de GROHE watersystemen nu ook beschikbaar in het prachtige Velvet Black. Iedereen vindt dus sowieso een GROHE kraan die perfect in zijn interieur past. 

Zelf een redder in nood worden?

Dat kan! Wij mogen dankzij GROHE een GROHE Red wegschenken! Winnen? Doe hier mee!

 

Lees ook...