Ontdek gezonde ChoQola

Zonder schuldgevoel smullen van lekkere chocolade? Dat doe je met ChoQola! ChoQola is een "guiltfree homemade freezer chocolate". Een heerlijk romig en toch super gezond alternatief op basis van onbewerkte ingrediënten en volledig volgens de RAW food principes om alle nutriënten en enzymen optimaal te kunnen behouden en benutten. 

ChoQola is vrij van lactose, gluten, soja en geraffineerde suikers. Ideaal dus voor wie met één of meerdere intoleranties te kampen heeft. Alles wat niet 100% puur natuur is, wordt niet gebruikt in de producten van ChoQola. Het lijkt erg op gewone chocolade, maar is anders opgebouwd en daardoor ook veel gezonder. Zo wordt er gebruik gemaakt van zeer veel noten en kokosolie en biologische honing als zoetstof omdat dit nog steeds de meest natuurlijke en onbewerkte zoetstof is die je kan vinden. De ChoQola bestaat in verschillende soorten en smaken. Een variant op pure chocolade, ‘The Original’, een variant op melkchocolade, ‘Milky Raw’ en ook nog een chocolade met een vleugje kokossmaak, ‘Royal Raw’.


Aan de slag met ChoQola

Wil je zelf eens aan de slag gaan met ChoQola? Dan hebben wij alvast enkele receptjes klaar om uit te proberen! Maak bijvoorbeeld zelf pralines van ChoQola: smelt je kant-en-klare basismengsel 'au bain marie', giet het in vormpjes, pimp naar keuze (met bijvoorbeeld pindakaas) en na minimum 1 uur in de diepvriezer is je lekkere ChoQola praline klaar!  


Daarnaast kan je de ChoQola ook gebruiken als coating voor een gezonde bounty zoals Steffi Vertriest ze maakt in haar nieuwste programma Steffi’s Healthy Pleasures! Heerlijk! Uiteraard kan je met deze producten nog naar hartelust experimenteren. Meer lekkere inspiratie kan je trouwens vinden op www.choQola.be