Nieuw op njam! De Sterrenkaart!

De sterrenkaart

Ons land telt sinds dit jaar maar liefst 121 sterrenzaken en dat is een record. In het nieuwe programma “De Sterrenkaart” ondernemen we een tocht langs 8 Belgische sterrenzaken en werpen zo een boeiende blik op het culinaire verhaal van de chef achter het sterrenrestaurant. We brengen een gezonde variatie van diverse stijlen van gastronomie, min of meer geografisch verdeeld over België en een mooie afwisseling tussen de oude garde en de talentvolle jonge generatie.  

In deze reeks brengen we een eigenzinnige mix van 8 sterrenrestaurants waarin de chef telkens zijn signatuur-menu presenteert.
Het wordt watertanden voor lekkerbekken en een niet te missen reeks voor hobbykoks, want de sterrenchefs geven een inkijk in tal van keukengeheimen.
Met andere woorden: schuif lekker aan en proef mee van de aller heerlijkste gerechten.
 

Welkom bij De Sterrenkaart! Vanaf 30 oktober elke donderdag om 20u40 nieuw op njam! Met een herhaling op vrijdag om 21u35.  

Table d’amis * (30/10) - Sea Grill ** (6/11)  - De Karmeliet *** (13/11) - L’air Du Temps** (20/11) De Kristalijn* (27/11) - Cuiness 33 * - (4/12) Slagmolen ** - (11/12) Kommilfoo * (18/12)

Bekijk de trailer hier: 

 

Win elke week een sterrendiner bij één van de Sterrenkaart-chefs! 

Njam! geeft elke week een dinner voor 2 personen weg bij de Sterrenkaart-chefs !*Exlcusief De Karmeliet (gratis diner voor 1 persoon). Wat je moet doen? Kijk elke week aandachtig naar De Sterrenkaart, klik hier en beantwoord de wedstrijdvraag!  

 

Lees ook...