Nieuw cocktailprogramma met Hannah Van Ongevalle!

“It’s APEROTIME somewhere in the world” met de leading bartender van België: Hannah Van Ongevalle, vanaf 12 december op njam!

“It’s APEROTIME somewhere in the world”! Of er nu vrienden komen eten, je feest viert of je gewoonweg het weekend wil inzetten: elke gelegenheid is goed om te aperitieven. Daarom shaket bartender Hannah Van Ongevalle in dit nieuwe aperitiefprogramma zowel legendarische als innoverende cocktails, mét bijpassend hapje.

In elke aflevering maakt Hannah 2 cocktails: als 1ste een wereldklassieker die ze een persoonlijke twist geeft, gevolgd door één van haar signature cocktails. Ze vertrekt hierbij steeds vanuit haar eigen reiservaringen. Ze vertelt over de ingrediënten, glazen, bartools en shaketechnieken. Daarnaast gaan we prikken & dippen. Hannah vult de borrelplank met 2 bijpassende aperitiefhapjes waarvan je het recept op njam.tv vindt.

Hannah Van Ongevalle
De 28-jarige Hannah Van Ongevalle is de leading bartender van België, alhoewel ze nog maar sinds 2012 actief is in de cocktailwereld werd ze in 2014 verkozen tot Beste Bartender van België. Hannah runt samen met haar vader de speakeasy bar The Pharmacy in Knokke & The Antique Shop, een opleidingscentrum voor horecamedewerkers. Zowel nationaal als internationaal gooit Hannah als mixologist hoge ogen. Met haar eigen zaak Tipsy Cake wordt ze wereldwijd gevraagd voor workshops, lezingen en guest bartending sessies. Ze is ravissant, een echt stijlicoon, ambitieus en er is een duidelijke hoek af. Dat maakt van haar de frisse en geknipte host voor dit aperitiefprogramma.
Bovendien ziet Hannah elke cocktail als een reis. Dankzij haar theateropleiding en haar verschillende woonplaatsen in Europa kan ze die reis persoonlijk invullen.

Meer info over Hannah via the-pharmacy.be

Lees ook...