Klop klop, wat zit er in de koelkast?!

Stel je het volgende voor: een koelkast met een opvallend mooi design. Strak vormgegeven van roestvrijstaal. Een echte eye cather. Dat willen we toch allemaal in onze keuken hebben staan, niet? Maar er is meer. De koelkast heeft in de deur een raam. Je loopt erlangs en klopt twee keer op het glas. Klop, klop. De ledverlichting springt aan en je ziet in één oogopslag wat er in de koelkast staat. Zónder de deur ook maar te hoeven openen want de Hypermoderne LG Instaview Door-in-Door koelkast wordt doorzichtig als je op de deur klopt! Dat is niet alleen handig, het is ook nog eens cool. Doordat je de deur niet hoeft te openen, gaat er geen koele lucht verloren en dat bespaart energie. Geweldig toch?

Moderne glazen deur met Instaview technologie

Waar we de meeste luxe koelkasten kennen van hun grote deuren met ijsdispensers, valt de nieuwste aanwinst van LG direct op door de moderne glazen deur. Wanneer je twee keer op de glazen deur klopt, wordt de koelkast dankzij de Instaview technologie binnen enkele seconden van binnenuit verlicht en het glas doorzichtig. Zo zie je snel en gemakkelijk wat er in de koelkast ligt. Ideaal voor bijvoorbeeld een feestje of een hongerige baby op je arm en een echte eye-catcher. Naast het gemak van de knock-on feature, verspil je ook minder koude lucht wanneer je de koelkast minder vaak hoeft te openen om te kijken wat er in huis is.

Je favorieten binnen handbereik met Door-in-Door

Een ander gebruiksvriendelijk voordeel van de InstaView koelkast is het Door-in-Door systeem. Dit systeem gebruikt LG al enkele jaren succesvol in al haar Amerikaanse koelkasten en maakt het mogelijk om veelgebruikte producten snel en gemakkelijk uit de koelkast te halen, zonder de deur in zijn geheel te openen. Hierdoor kun je bepaalde producten voor dagelijks gebruik in de deur plaatsen, en hoef je niet de gehele koelkast te openen als je er snel iets uit wilt pakken. Zo pak je snel die fles wijn tijdens een etentje, eten voor de kinderen of een flesje water voordat je gaat sporten zonder de koelkastdeur helemaal te openen. Bijkomend voordeel: hierdoor ontsnapt er tot 41% minder koude lucht uit de koelkast. Zo wordt energie bespaard en blijft eten langer vers.

Innovatieve features voor alledaagse behoeften

De LG Instaview Door-in-Door heeft alles wat je van een Amerikaanse koelkast mag verwachten, zoals een water- en ijsdispenser. Met een koelruimte van 405 liter en een vriesruimte van 196 liter heeft de koelkast voldoende ruimte om boodschappen voor een groot gezin of feest te bewaren. Maar er is meer. De koelkast is voorzien van een wijnrek en heeft twee vershoudlades met instelbare luchtvochtigheid waarin je producten kunt bewaren met specifiek bewaaradvies, zoals kaas, bepaalde wijnsoorten of andere verse producten.

Het Pure N Fresh-systeem zorgt voor voldoende frisse lucht en maakt een einde aan onfrisse geurtjes in de koelkast. Tegelijkertijd houdt het Most Balance Crisper™-systeem de luchtvochtigheid op het perfecte niveau en kun je met FRESH Balancer™ de groentelade met een schakelaar afsluiten om fruit en groente langer hygiënisch en vers te houden.

De LG Instaview Door-in-Door koelkast is nu verkrijgbaar. Meer informatie en verkoopinformatie vind je hier: LG Instaview Door-in-Door.


Lees ook...